Canvi d’hora de les finals júnior femenina i masculina

Informem que s’ha produït un canvi d’hora en les finals dels Campionats de Catalunya per Equips Júnior Femení i Masculí, que es celebraran aquest dissabte a les instal·lacions del Laietà. Els horaris definitius són els següents:

  • Final de Campionat de Catalunya per Equips Júnior Femení entre el CE Laietà i el CT Barcino, dissabte 20 de març a partir de les 9:00h.
  • Final de Campionat de Catalunya per Equips Júnior Masculí entre el CE Laietà i el CT Mataró, dissabte 20 de març a partir de les 15:00h.

El 15 de març 2021 van entrar en vigor les noves mesures en matèria de salut pública per la contenció de l’epidèmia, segons les quals es permet la represa i disputa de totes les competicions federades sigui quina sigui l’edat dels participants. Es podran disputar en presència de públic. Així doncs us animem a que vingueu al Laietà a animar els nostres jugadors i jugadores, alhora que de ben segur gaudiu d’un gran nivell de tennis.

Inscripcions obertes pel Torneig Social del Laietà

Ja estan obertes les inscripcions del Torneig Social 2020 del Laietà, que començarà el 19 d’abril i s’allargarà fins a finals d’any.

Les categories de joc seran les següents:

  • Masculí: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Júnior, Absolut, +35 +45 i +55.
  • Femení: Benjamí, Aleví, Infantil, Júnior i Absolut.

El preu de les inscripcions és de 22 euros i l’últim dia per inscriure’s és el 15 d’abril a les 23:59h.

El director del torneig serà el Paco López i la jutge àrbitre la Maria Ballesteros.

Per més informació i inscripcions obriu el següent enllaç del portal de la FCT o bé envieu un email a tennis@laieta.cat.

Finals del Campionat Social

Us informem de les finals del Campionat Social del Laietà +30, +40 i +50 que es celebraran en els propers dies a les pistes centrals del Club:

  • Diumenge 21 de març a les 10:00h, final +40 entre Guillermo Cavanillas i Toni Balaciart,
  • Dimecres 24 de març a les 13:30h, final +30 entre Guilleme Teissonniere i Pau Salsench.
  • Divendres 26 de març a les 13:00h, final +50 entre Guillermo Cavanillas i Akida Mashaka.