Aprofita la nova promoció que el GymLaietà ha llençat de cara a la tornada de vacances! Dóna’t d’alta al GymLaietà durant el mes de setembre i t’obsequiem amb 1 mes gratuït!

Posem a la teva disposició tot un equip de professionals qualificats perquè la teva experiència al GymLaietà sigui la més satisfactòria possible. Tècnics de sala de fitness que t’ajudaran amb les programacions de les rutines i t’aconsellaran sobre el tipus d’exercici físic, càrregues, intensitats i repeticions que més s’adeqüin als teus objectius.

Una programació variada d’activitats dirigides adaptades a tots els nivells i objectius. Des d’activitats més introspectives com el Ioga, fins a activitats d’alta intensitat com el Body Pump o Spinning, passant per altres més populars com el Pilates o la Zumba.

El GymLaietà també t’ofereix un Espai de Salut amb un equip de fisioterapeutes, osteòpates i terapeutes que t’ajudaran a millorar les funcions bàsiques del teu organisme, millorar la força i la mobilitat, prevenir lesions, donar equilibri al cos i mantenir el cos sa.

Informa’t avui mateix al correu electrònic gymlaieta@laieta.cat o bé trucant al telèfon 934 486 350.

No deixis escapar aquesta gran oportunitat!

Condicions de la promoció
1- Promoció vàlida des de l’1 al 30 de setembre de 2020 (ambdós inclosos).

2- La promoció és aplicable a la modalitat d’abonament integrat de fitness i activitats dirigides.
3- Matrícula exempta de pagament.
4-
Per gaudir de la promoció s’han de pagar 3 mesos en el moment de la inscripció.
5- El quart mes serà gratuït.
6- A partir del cinquè mes es carregarà la quota mensual pel banc.