Project Description

LAIESTIU

Activitats esportives i lúdiques per a nens de 3 a 16 anys durant les vacances escolars d’estiu. L’horari és de 9 a 18h, incloent-hi dinar i berenar (servei d’acollida a partir de les 7:45h opcional).

Enquesta Laiestiu 2020
Criteris generals per a l’organització del Laiestiu 2020
CATÀLEG LAIESTIU
FULL D’INSCRIPCIÓ
Preus Laiestiu migdia Agost-setembre
MENÚS LAIESTIU

El Laiestiu continua durant els mesos d’agost i setembre.

Com cada any el Laiestiu continua funcionant durant els mesos d’agost i setembre!

Tennis, pàdel, natació, patinatge, jocs esportius i pre-esportius, jocs tradicionals…seguiu gaudint de l’estiu i de les activitats a l’aire lliure al campus esportiu del Laietà!

Ho tenim tot preparat perquè els vostres fills i filles segueixin jugant, fent esport i remullant-se a la piscina durant aquest estiu, tot fent nous amics i amigues.

Per motius de seguretat i de salut hem hagut d’anul·lar les excursions que teníem programades, però les substituirem per altres activitats lúdiques i esportives que realitzarem dintre de les instal·lacions del Club.

Aquest any, degut a la situació excepcional que estem vivint, hem hagut d’adaptarnos als Criteris Generals per a l’Organització de les Activitats de Lleure Educatiu Estiu 2020 de la Generalitat de Catalunya, els quals hem recollit en el Protocol del Laiestiu.

Us recordem que a l’apartat web del Laiestiu podeu consultar el catàleg del Laiestiu i tota la informació respecte a preus, organització, menús, protocols i fulls d’inscripció pels mesos d’agost i setembre.

Per a més informació podeu contactar amb Miquel Àngel Montoro “Juancho”, Director del Laiestiu, a l’email direccio@laiestiu.cat.

Us esperem!

GALERIA FOTOS LAIESTIU 2020

Obrim les inscripcions del Laiestiu i de les Escoles Esportives d’Estiu

Una vegada ja hem pogut obrir les instal·lacions del Laietà, amb totes les limitacions que marca la normativa sanitària, i amb el que hem hagut de dedicar tots els esforços del nostre personal, ara és hora de començar a pensar en les activitats d’estiu, ja que serà molt important pels nens i nenes aquest any poder gaudir i esbargir-se a l’aire lliure, després de tant de temps confinats a casa. Ha arribat l’hora de divertir-se amb els amics i amigues!

Tant el Laiestiu, Stage de Tennis i Stage de Pàdel els hem hagut d’adaptar als Criteris Generals per a l’Organització de les Activitats de Lleure Educatiu Estiu 2020, normativa que ha tret la Generalitat de Catalunya per l’organització d’activitats esportives i de lleure per aquest estiu.

Dintre d’aquest nous paràmetres que marca la Generalitat, destaquem la ratio passa a ser de 10 nens/es per monitor, caldrà respectar sempre els 2 metres de distància i no es podran realitzar esports ni activitats que impliquin contacte físic. També caldrà dur a terme protocols de seguretat i higiene, manipulació d’aliments, desinfecció d’espais i material, protocol exclusiu de piscina i d’excursions (transport privat), etc, per tal de complir amb la normativa i per garantir la seguretat de tots els nens i nenes i equip de monitors i monitores. Per sobre de tot prevaldrà la normativa sanitària i el protocol d’accés i ús de les instal·lacions del CE Laietà en tot moment.

En el següent enllaç podeu obrir el Catàleg del Laiestiu i Escoles Esportives d’Estiu 2020 amb tota la informació de setmanes, preus, activitats, etc.

Més endavant us facilitarem el dossier del Laiestiu juntament amb tots els protocols de seguretat, els quals també podreu consultar a la pàgina web del Club. En aquest sentit comentar-vos que aquest any no farem les reunions presencials d’informació del campus, sinó que s’us enviarà un vídeo informatiu, el qual també estarà penjat a la web del Laietà.

També comentar-vos que les inscripcions aquest any seran exclusivament online entrant en el següent enllaç: Formulari d’Inscripció Laiestiu Online.

Qualsevol dubte que us sorgeixi us podreu posar en contacte amb la Direcció del Laiestiu a l’email direccio@laiestiu.cat.

Per inscripcions i contacte amb les direccions del Stage de Tennis i Stage de Pàdel ho podeu fer a través dels següents emails tennis@laieta.cat i padel@laieta.cat.

Tot i que aquest estiu serà una situació excepcional per a tots, organització, participants, monitors, etc, estem convençuts que tornarà a valdre la pena venir al Laietà i que els vostres fills i filles gaudeixin del Club a l’aire lliure i en companyia dels seus amics i amigues. Ara més que mai cuidarem de tots ells i elles encara amb més cura i estima.

La primera edició del Laiestiu va ser l’any 1993 i des de llavors hem passat dels 100 nens i nenes, als més de 400 que s’inscriuen anualment des de ja fa uns quants anys.

Els objectius, la filosofia i la dinàmica de l’activitat és la mateixa que en el Laiesport. Milers de nens i nenes (socis i no socis) han passat pel LAIESTIU durant la seva història i el Club pot estar orgullós d’haver ajudat ni que sigui un xic en l’educació d’aquests joves mitjançant la pràctica esportiva i lúdica.

És una activitat importantíssima en la vida esportiva del Laietà i en el seu futur, així com una bona eina que alimenta tant al Laiesport com a les seccions esportives. Però no només els nens i nenes esdevenen socis, sinó que els pares i mares també aposten pel nostre Club i el seu esperit familiar com a base de les seves relacions afectives i socials.