inline_196_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/03/calçots-300x169.jpg

La nova Direcció del Restaurant del CE Laietà us informa de les següents novetats:
  • Calçotada Popular. Divendres 29 de març al migdia. Inclourà quinze calçots, patata al caliu, una carxofa, graellada de carn, crema catalana i una beguda. El preu serà de 20€ per persona. Cal reservar taula (encara que no és necessari ser 10 persones com en el menú calçotada) al telèfon 934 486 119 o a l’emailrestaurant@laieta.cat. Aquest dia el Restaurant oferirà també menú diari però amb menys opcions de primers i de segons ja que es prioritzarà la Calçotada.
  • Reserves online per grups. A partir d’ara qualsevol reserva per grups, aniversaris, comunions, festes i altres esdeveniments, hauran de fer-se a través del formulari de reserva online que podreu accedir a través de la pàgina web del Club (https://www.laieta.cat/ca/restaurant, “Formulari Reserves Grups”) o directament en aquest enllaç: https://bit.ly/2EZqbBi.
  • Reserves de taula. Degut a la alta demanada que hi ha durant molts dies de la setmana per dinar al Restaurant, us aconsellem que reserveu taula amb anterioritat, ja que sinó haureu d’esperar el vostre torn a la llista d’espera. Això també facilitarà l’organització interna del Restaurant i el seu personal per tal de poder-vos oferir un millor servei.