Aquest serà un estiu diferent. Sabem que després d’haver estat tancats a casa molt de temps en agrada gaudir de l’estiu a l’aire lliure i al Laietà tenim una magnífica terrassa que ens permet fer-ho, sobretot al capvespre i quan comença la nit, moment al qual ja no fa tanta calor i la nostre terrassa es converteix en un lloc idíl·lic per a prendre i menjar alguna cosa.

Amb aquest afany, us anunciem que a partir d’aquest proper dijous i fins al retorn a les escoles dels nens, reestructurem el servei de bar i cafeteria, ampliem l’oferta i apostem per la terrassa sobretot cap al final del dia.

L’ampliació horària suposa l’obertura del servei de bar i cafeteria i el reforç de personal fins a les 23 hores de dilluns a dissabtes i fins a les 22 hores els diumenges, fet que ens permet pensar en sopar ben frescos en aquest magnífic indret del Club.

La Pèrgola obrirà i donarà servei bàsic de bar els dissabtes , diumenges i festius de 11:30 a 14:30 a fi d’abastir als socis i sòcies de la piscina i a la pròpia Pèrgola.

En aquest horaris podeu conèixer la proposta per a menjar fent click AQUÍ.

Aprofitem amb la nostre gent la nostre gran terrassa!!