Acabem de publicar la nova pàgina web del Laietà que té una estètica i funcionalitat molt més moderna i amigable per l’usuari.

Els continguts de la web no han variat gaire, però sí la forma de presentar-lo i de visionar-los. És una web més actual, fresca i agradable, que permet una navegació molt més còmode i intuïtiva. A nivell gràfic permet penjar més vídeos i fotos en tots els apartats de la web (seccions esportives, instal·lacions, gym, activitats infantils, etc).

Els continguts aniran creixent a mesura que l’activitat al Club es vagi normalitzant i, en aquest sentit, les seccions esportives augmentaran el seu contingut per poder donar una informació actualitzada en tot moment.

També volem destacar la integració que hem fet del blog a la web, ja que a partir d’ara tota la informació que estava penjada al blog la penjarem directament a l’apartat d’Actualitat de la web, amb la qual cosa el blog deixarà de funcionar en breu.

A nivell d’idiomes, hem començat penjant la versió en català, però en breu penjarem la versió en castellà i en anglès, la qual cosa creiem clau per incrementar la captació d’esportistes individuals i grups d’entrenament internacionals.

Esperem que aquesta nova web sigui una bona carta de presentació del Club i que mica en mica anem integrant i més continguts i consolidant la web com una eina clau en la comunicació del Laietà.