El servei d’encordatge del CE Laietà ha llançat dues promocions que no podràs deixar escapar!

Tant si ets soci/a jugador/a de tennis, com si pertanys a l’escola de competició o com si vas a l’escola social de tennis, ara no tens excusa per no portar la teva raqueta a fer-li un cordatge nou que de ben segur que t’ajudarà a ser més eficient en el cop de pilota i millorarà el teu rendiment dintre de la pista.

Si ets jugador/a social o bé tens un nivell mig de tennis, llavors el teu cordatge és el Cordatge Performance. Si en canvi ets un/a jugador/a d’un cert nivell que colpeges fort a la pilota o que busques donar-li efecte, t’aconsellem el Cordatge Premium.

Els dos cordatges estan composats de monofilament de polièster d’última generació, per donar major confortabilitat i evitar lesions de colze, tenen molt bona durabilitat i van bé per liftar i donar efectes a la pilota.

El Cordatge Performance té un cost de 12€ i inclou:

  • Cordatge de monofilament de polièster d’última generació
  • Overgrip
  • Antivibrador

El Cordatge Premium té un cost de 15€ i inclou:

  • Cordatge de monofilament de polièster d’última generació
  • Overgrip

 

No t’ho pensis dues vegades, posa’t en contacte amb el nostre encordador oficial, Paco Balagué a la cabina d’encordar (al capdamunt del vestidor masculí, entre la pista social i les pistes 1 i 5 de tennis) o bé truca’l al telèfon 630 522 328.

Els horaris de servei d’encordatge són de dilluns a divendres d’ 11:00 a 19:30h i dissabtes d’ 11:00 a 16:00h. Fora d’aquest horari es poden deixar les raquetes per encordar a recepció, degudament identificades.

I no t’oblidis de consultar les raquetes en promoció de la marca HEAD, el Paco t’aconsellarà perfectament de quina és la que més s’adapta al teu joc!