inline_675_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/09/20190913_184811-300x225.jpgAmb aquesta entrada comencem una sèrie d’articles per anar coneixent els diferents equips de la Secció de Bàsquet del nostre club.  L’equip que inaugura aquesta sèrie és l’equip del Víctor Castillo, el pre-infantil, que jugarà per primera vegada a nivell A.
El Víctor assumeix el doble repte de formar els jugadors i de fer de tutor dels seus ajudants que comencen amb moltes ganes, i ens fa 5 cèntims de l’equip, dels seus objectius, etc.
“La categoria pre-infantil és una etapa de maduració molt important en la que experimentarem un primer canvi força evident, les dimensions: la cistella alta i la pista més gran. 
Aquest canvi ve de la mà de nous entrenadors, en Victor recolzat dels seus ajudants: l’Hugo i el Marc que inicien la seva etapa com a formadors amb moltes ganes i entusiasme, on de ben segur que aportaran tots els seus coneixements per tal d’ajudar a l’equip.
inline_220_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/09/20190913_184929-300x225.jpgEn quant als protagonistes de l’equip, mantenim el bloc de la temporada passada, acomiadant-nos d’algun company com el Xavi que ha marxat a terres molt llunyanes, però donant pas a cares noves que han volgut sumar-se a la família del Laietà. Tenim un bon grup de jugadors, i confiem en que treballaran de valent per encarar qualsevol repte que se’ns plantegi. 
El que ens espera a la nova temporada no ho sabem pas, però els nostres objectius són clars: aprendre nous conceptes i actituds que ens permetin gaudir del bàsquet molt temps.
Des del cos tècnic de l’equip PreInfantil, us donem la benvinguda als 11 components que el formen i a les seves famílies.”

Pau V.

Preinfantil 32

MAGNUM

Pau T.

Preinfantil 2

PAU

Josep T.

Preinfantil 13

JOSEP T.

Pere A.

Preinfantil 25

ARBOLÍ

Saveliy D.

Preinfantil 0

SAVELIY

Guillem C.

Preinfantil 4

CASAS

Bruno C

Preinfantil 30

BRUNO

Lucas R.

Preinfantil 10

LUCAS

Mateo S.

Preinfantil 20

MATEO

Nilo C.

Preinfantil 23

NILO

Jan C. Preinfantil 8

JAN #8

Escolteu, apreneu, esforceu-vos i gaudiu mentre creixeu amb el bàsquet.

1,2,3 … LAIE-TÀ!!!