El Júnior Blanc, després d’una molt bona temporada a Cadet interterritorial, afronta un altre gran repte aquest any a la categoria Júnior de 1er Any, on hauran de competir amb els millors equips de la seva edat.
El Diego i l’Eva repeteixen equip mantenint la base de la temporada passada amb la incorporació del Víctor Blasco que va realitzar una molt bona campanya en el Cadet C.  L’Eva ens presenta l’equip, els objectius i les sensacions:
“El Júnior blanc comença amb un bon repte de canvi de categoria i de nivell després de la gran temporada passada. Confiem amb la mateixa plantilla (Hugo, Nil, Denis, Guillem, Vicent, Adri, Alejandro, Hugo Mett, Joan, Iker, Erik, Cristóbal i amb la nova incorporació de Victor Blasco) però amb posicions i rols definits. Partim de molt bona base respecte la feina ja feta i de la nostra cohesió com grup. Els nostres objectius generals son construir i assentar els ciments del joc col.lectiu, ser més físics i durs, contraatacar des de la bona defensa i madurar com a equip.
La nova lliga, és un gran desafiament que agafem amb moltes ganes, on haurem de treballar molt més i on creiem que hi haurà un salt qualitatiu bastant alt amb equips molt preparats però les nostres expectatives són positives i treballem dia a dia i pas a pas per fer el salt de nivell que ha de servir com aprenentatge per arribar al màxim nivell competitiu que puguem.”
Després dels primers partits de competició, l’equip competeix com estem acostumats, i els resultats que ara són de 3 victòries i 4 derrotes han costat d’arribar però segur aniran millorant.
Hugo R Júnior Blanc 13 RIVERA
Alejandro R Júnior Blanc 11 ALEJANDRO
Guillem B Júnior Blanc 3 SWAGGY
Nil P Júnior Blanc 0 PACHECO
Vicent Ch Júnior Blanc 12 CHINER
Joan B Júnior Blanc 2 BALLART
Denis S Júnior Blanc 1 DENIS SAYBOG
Adrian C Júnior Blanc 9 CASAUDOUMECQ
Hugo M Júnior Blanc 21 HUGO
Erik A Júnior Blanc 24 ERIK
Iker M Júnior Blanc 4 IKER
Victor B Júnior Blanc 16 BLASCO

1,2,3 … LAIE – TÀ