Durant aquesta primera setmana de setembre, tots els equips de competició de la Secció de Bàsquet del C.E. Laietà s’han posat en marxa, amb l’excepció de l’Escola de Bàsquet del Laie i les dues Escoles vinculades del Pau Romeva i de l’Escola Montessori de L’Hospitalet.

Han estat uns primers entrenaments per retrobar-se amb els companys i companyes, amb els entrenadors i entrenadores, i prendre contacte amb la pilota i la cistella.  També han estat entrenaments de portes obertes on nens i nenes, sobretot els més joves, ens han pogut conèixer i decidir formar part de la nostra gran família.

També, amb els moviments dels darrers dies d’agost i primers dies de setembre, des de la coordinació conjuntament amb els entrenadors/es estem acabant de perfilar els equips de la present temporada 2019-20, tot esperant alguna nova incorporació en alguns equips determinats durant aquest mes.

El dijous 5, el nostre equip Sènior “A” va disputar el seu primer partit de pretemporada contra Bàsquet Pia Sabadell “A” que milita a la categoria de Copa Catalunya.  El resultat final va de ser 72 a 69 pels nostres jugadors.  Un primer test que serveix de preparació per afrontar la nova categoria de 1ª Catalana.

El mateix dia va tenir lloc la primera reunió d’entrenadors/es de la Secció, on ens vam poder conèixer tots, veterans i nous, poder posar en comú les normes de funcionament i marcar els objectius tècnics i tàctics a cadascuna de les categories.

En aquests primers dies d’entrenament, tots els jugadors/es hauran d’omplir i entregar:

  • els fulls d’inscripció al Club,
  • la fitxa federativa per la competició,
  • el certificat mèdic ens cas de que estigui caducat o ingressi nou a la Secció,
  • la baixa federativa en cas de provenir d’un altre club,
  • fotocòpia del DNI o llibre de família, fotocòpia del CAT Salut,

Els jugadors/es que no s’hagin provat les noves equipacions ho hauran de fer amb la major brevetat possible per tal de tenir-les a punt per l’inici de la competició.