inline_914_https://laietasportfamily.cat/wp-content/uploads/2020/05/pardina-4-300x201.jpgEl passat dimarts va tenir lloc una xerrada-entrevista amb el Joan Pardina oberta als jugadors de la Secció de Bàsquet del C.E. Laietà.  El Joan Pardina té actualment 26 anys, medeix 201cms i juga a la posició d’aler al C.B. Granada.  El Joan prové d’una d’aquelles famílies de bàsquet, on el seu pare és entrenador, el seu germà ex-jugador i entrenador i tots ells han estat vinculats també al Laietà.  També ha estat a la preselecció espanyola SOTS 20.

 

 

 

inline_347_https://laietasportfamily.cat/wp-content/uploads/2020/05/pardina-7-300x200.jpgLa seva etapa com a jugador va començar a l’Escola de Bàsquet del JAC Sants després de provar altres esports sense èxit. després a Infantil va donar el salt al Barça.  En la temporada de Cadet B va participar al torneig del Laietà on va guanyar el torneig amb el Barça i es va proclamar campió del concurs de triples a nivell individual.

 

 

 

inline_299_https://laietasportfamily.cat/wp-content/uploads/2020/05/pardina-5-200x300.jpginline_637_https://laietasportfamily.cat/wp-content/uploads/2020/05/pardina2-300x200.jpgDesprés va jugar els 2 anys de Júnior al Laie en la categoria.  Un cop acabada aquesta etapa va donar el salt a equips com el Sant Lluís de Menorca, després va passar a Sant Nicolau equip vinculat al Manresa on va tenir l’oportunitat de debutar a l’ACB al Palau Blaugrana contra el Barça.  Un partit amb un gran record pel Joan.

El seu següent destí va ser Alacant a LEB Plata i d’aquí al Peñas Huesca a LEB Or de la mà de Quim Costa.  Va tornar a canviar d’equip per marxar a Guipúscoa on va aconseguir l’ascens a l’ACB.  Aquestes dues darreres temporades ha jugat a Granada.

Un cop acabada la presentació per part del Lluís, tots els jugadors que van voler fer una pregunta la van poder fer, i el Joan va respondre amb tota mena de detalls i amb molta naturalitat.

inline_123_https://laietasportfamily.cat/wp-content/uploads/2020/05/pardina-200x300.jpgEns va poder parlar dels seus referents, l’admiració pel Joan Carles Navarro, i el Víctor Claver i el Javi Beiran com a jugadors en actiu que ocupen la seva posició a la pista.  També ens va poder parlar sobre l’esforç, el treball, i el gaudir de la feina que s’està fent.  Dels entrenadors que més l’han aportat i de les situacions més difícils a les que s’ha hagut de enfrontar.  També ens va parlar de la perseverança, de creure en un mateix i de la importància de l’aspecte psicològic en un jugador que aspira a ser professional.

Es van reviure alguns moments memorables en la trajectòria del Joan amb cistelles als darrers segons, ascensos, etc.  També van participar en la conversa l’Erik T, company de l’Escola de Bàsquet al JAC i proper entrenador del Pre-infantil del Laie, el Dani G amic, company d’escola i jugador en categories inferiors quan el Joan jugava al júnior del Laie i proper entrenador del Cadet B, i el Guillem C que en aquella època era un jove ajudant i ara serà el proper entrenador del júnior A del Laie.

Gairebé dues hores de preguntes, reflexions, anècdotes, retrobaments i la voluntat de retrobar-nos ben aviat a les pistes de bàsquet.  Moltes gràcies Joan, el Laietà sempre serà casa teva.

Aquí teniu l’enllaç de la xerrada que està publicada en el nostre canal de youtu.be.

Els més petits de la casa ens han fet arribar un nou repte, els nens i nenes de l’Escola del Laie tampoc descansen i tenen moltes ganes de tornar a fer rodar la pilota.  Aquí teniu el vídeo que ho demostra :

https://www.facebook.com/LaietaSportFamily/videos/687425282058417/?extid=3JqpwH2DIeHXh2aL&d=null&vh=e

La Coordinació està acabant de decidir l’estructura de la Secció, uns equips ja coneixeu la proposta pel vostre equip i els entrenadors per la temporada vinent.  D’altres encara no ho coneixeu, però durant la setmana que ve us anirem informant.  Aquest final de temporada és molt atípic i l’inici de la següent també ho serà, en breu presentarem la distribució dels equips però la confecció definitiva de les plantilles segurament haurà d’esperar a setembre, ja que no tenim opció de fer entrenaments de prova i la temporada vinent començarà més tard de l’habitual.  Nosaltres seguim amb la prudència i l’honestedat que ens caracteritza i no farem volar coloms si no els tenim.  Aquesta setmana hem sortit a xarxes per poder captar jugadors/es, si coneixeu nens i nenes que vulguin compartir l’experiència del Laietà ens agradaria que ens ho digueu i ens posarem en contacte amb ells.  Gràcies.

#ElLaietaEnsQuedemACasa

#100anyspenjatsdelaro

#ElLaietaSomBasquet