inline_416_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/victor-300x225.jpgAquesta passada setmana ha tornat la normalitat a la Secció de Bàsquet del C.E. Laietà amb tots els equips entrenant a ple rendiment.  Els jugadors del mini van disputar la tarda de divendres un partit amistós contra el Liceu Francès del Josep i l’Abebe, on els nostres nois van demostrar que estan preparats per iniciar la fase regular a nivell C2.

 

 

 

inline_492_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/01/victor-2-1-300x225.jpgL’equip pre-infantil dels nostres entrenadors Víctor, Hugo i Marc va realitzar una activitat lúdic-esportiva diferent aquest matí de dissabte.  Una activitat en la que jugadors, entrenadors, pares, mares i germans van poder gaudir d’una estona compartint esport, complicitat i moltes rialles, a banda d’un bon grapat “d’agulletes”.  Esperem que aquest esperit de comunió equip/pares es traslladi a la fase regular del nivell A2 on militaran els nostres jugadors.

 

 

D’altra banda, aquest primer cap de setmana després de les festes nadalenques ha tingut lloc la represa de la competició en els equips més grans del “Laie”, els equips de categories inferiors començaran la setmana vinent.

El Sènior “B” ha començat amb molt bon peu, aconseguint una meritòria victòria a casa contra el EPSA “A” per 14 punts de diferència.  El Marcos ens comenta, “primera parte a remolque después de un mal primer cuarto en el que hemos cedido 20 puntos.  Poco a poco hemos iniciado un buen juego por conceptos para llegar con 30-30 al descanso.  La segunda parte ha estado marcada por muchos minutos de zona del rival y por un gran ataque contra zona con muchísimo acierto exterior que nos ha permitido un +20.  Buen partido, mejor química de equipo y el inicio de un año en el que vamos a crecer muchísimo.  Suerte a todos”.

Júnior Blau 56 – 57 Fassa Bartolo C.B. Mollerussa.  El Pep content però trist alhora ens explica les seves impressions del partit : “orgullós i content del treball de l’equip, sembla que alguna cosa estem fent bé.  Hem donat la cara contra un equip que a casa seva ens va guanyar de 45 punts.  Ara tenim 15 dies per pulir els errors que ens han penalitzat entre ells els tirs lliures, i a preparar el següent partit per continuar amb la dinàmica positiva”.

C.B. Prat 89 – 54 Sènior “A”.  Nova derrota del nostre sènior “A” a la pista del Prat després de la parada nadalenca, el nostre entrenador l’Àlex ens en fa 5 cèntims: “resultado esperado después de haber realizado sólo un entrenamiento en 3 semanas y tener unas cuantas bajas.  La primera parte les aguantamos el ritmo con buenas transiciones en ataque lo que nos llevó a la media parte con un resultado de – 6.  En la segunda parte apareció el bajón físico con la consecuente falta de ritmo e intensidad lo que determinó que nos pasaran por encima y el abultado resultado final.  Esperemos empezar la segunda vuelta con mejores sensaciones”.

Altres resultats dels equips del C.E. Laietà aquest cap de setmana :

Júnior Blanc 50 – 61 Basket Almeda 2.

C.B. Saps “A” 86 – 45 Cadet 04 Blau.

Podeu consultar resultats i classificacions finals en el següent enllaç:

https://laieta.cat/ca/seccions-esportives/basquet