Aquest cap de setmana, només 2 equips del C.E. Laietà jugaven partits, i ho feien per partida doble. Dissabte al matí, l’Infantil “B”, va disputar el seu segon partit corresponent a la 3a fase d’A2 contra el Bàsket Almeda Negre, i que va acabar amb el resultat de 51 a 62

Per la seva banda, l’Infantil “A” viatjava fins a Lleida, al pavelló Barris Nord, per enfrontar-se al Força Lleida Club.  Després d’uns inicis dominats pels nostres jugadors, el major encert en els tirs lliures i els triples van acabar decantant la balança cap al costat local, 64 a 52.

El diumenge de Rams, era el dia en que tots 2 equips viatjaven cap a Coma-ruga per participar en el torneig TCCD.  Un torneig amb més de 60 equips de nens i nenes vingudes de Catalunya, Madrid, Andalusia, Aragó, Illes Canàries i Illes Balears, de categories mini, preinfantil, infantil i cadet.

L’Infantil “A” quedava enquadrat en el grup 1 juntament amb la Salle Manresa, el Martinenc “B” i el Proa-Sant Medir.  Per la seva banda, l’Infantil “B” estava en el grup 2 juntament amb el Martinenc “A”, el Centre Ktòlic i el JAC Sants “B”.

L’Infantil “A” va ser l’encarregat de jugar el partit inaugural contra la Salle Manresa, un partit que donat el seu format de 4 quarts amb rellotge corregut i canvis constants, era una mica una incògnita.  Però els nostres jugadors van sortir molt forts desde l’inici, i van començar a marcar les primeres diferències.  Amb els canvis es va mantenir la intensitat en el joc, i només l’encert en el triple pels del Bages, feia que les diferències no fossin més grans.  El resultat final, 48 a 29, denota la diferència entre els 2 equips, no tant a nivell individual sino a nivell d’intensitat al jugar a categories diferents.

inline_232_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/04/IMG-20190414-WA0031-1-300x225.jpgDesprés va ser el torn de l‘Infantil “B”, que jugava el seu primer partit del torneig contra el JAC Sants “B”.  Després d’un 1er quart una mica espès i fluix dels nostres jugadors, van anar entrant dins del partit i es van posar per davant en el marcador, que ja no van deixar fins el 48 a 37 final.

Dues grans victòries dels nostres jugadors, que més tard tornarien al pavelló pels concursos de tirs lliures i triples abans de sopar i de la festa de benvinguda a la platja que l’organització tenia preparada per tots els equips participants.

Us deixem aquí baix els enllaços a les xarxes socials del torneig, per si el voleu seguir minut a minut.

https://www.facebook.com/torneocomarugacostadaurada/

https://www.youtube.com/channel/UCeZIXVStl3MKng3gP8q4icA

https://www.instagram.com/p/Bqm24QGgHjh/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1738euqvw0tu5

https://twitter.com/TorneoTCCD?s=08

Aprofitem per recordar-vos, que per nosaltres és molt important que respongueu l’enquesta de satisfacció que us vàrem passar aquesta setmana, i us desitgem que passeu una molt bona Setmana Santa.

Podeu consultar resultats, classificacions i següents partits en el següent enllaç:

https://laieta.cat/ca/seccions-esportives/basquet