La coordinació de la secció de Bàsquet, encapçalada pel Lluís Ferrer i el Joan Codina, no ha parat ni un segon durant aquests gairebé dos mesos de confinament a casa. Tot i la incertesa que hi ha en quant a les competicions de la pròxima temporada, el Bàsquet porta ja tres setmanes organitzant reunions telemàtiques de planificació entre coordinadors i entrenadors.

Una de les propostes que han sorgit és la de la captació de nous jugadors, amb una desena de nous jugadors ja confirmats. Així doncs, acompanyats dels següents eslògans, i a través de les xarxes socials, estan reclutant a nous jugadors del bàsquet del Club:

Vols formar part de la història del bàsquet?… Portem 100 anys penjats de l’aro!… El Laietà som bàsquet!… T’estem buscant…

Enmig de tota aquesta activitat frenètica, però, encara tenen temps de fer entrevistes interessants a persones vinculades al bàsquet de casa nostra.

Demà dimarts 12 de maig, sense anar més lluny, han organitzat per tots els jugadors i entrenadors de la secció una xerrada telemàtica amb Joan Pardina, actual jugador del Covirán Granada de la lliga LEB Oro. En Joan va ser jugador del Laietà durant els seus dos anys de júnior, però abans havia jugat al JAC Sants i tres temporades del FC Barcelona. Durant la seva etapa professional ha jugat a diversos equips de la lliga EBA, LEB Plata i LEB Oro. En el seu historial cal destacar el debut que va fer a la lliga ACB amb el Bàsquet Manresa al Palau Blaugrana.

Per finalitzar, us deixem amb una entrevista telemàtica molt interessant que fa uns dies vàrem fer-li a Mario Del Campo, actual Director Tècnic de Bàsquet del Laietà. En Mario és soci del Club des de petit i va passar per totes les categories de bàsquet del Laietà com a jugador, però la seva carrera l’està forjant com a entrenador, havent entrenat a lliga EBA (Barberà i Cornellà) i Copa Catalunya (Pineda i Sant Cugat). També va assolir l’ascens amb el Laietà de 1ª Catalana a Copa Catalunya. Actualment és l’entrenador de l’Infantil A del FC Barcelona que recentment va guanyar la Lliga Catalana Infantil i la Mini Copa Infantil, dos grans èxits.