inline_488_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/05/DSCF8571-300x200.jpgEl dimecres 29 de maig es va celebrar la reunió general de la Secció de Bàsquet.  En l’ordre del dia figuraven els següents punts :

  • Valoració de la Temporada 2018-2019
  • Nous reptes per la Temporada 2019-2020
  • Presentació dels resultats de l’enquesta de satisfacció
  • Organització per la Temporada 2019-2020
  • Presentació de les noves equipacions

Des de la coordinació de la Secció de Bàsquet volem donar les gràcies a tots els pares i mares dels jugadors/es que van assistir a la reunió, i que van ser al voltant d’uns 75 assistents.

inline_284_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/05/DSCF8580-300x200.jpgEl Lluís, el Joan i el Josep van fer un repàs de les novetats d’aquesta darrera temporada tant en el projecte esportiu, com amb la millora de les instal.lacions, la comunicació i en la realització d’activitats especials que s’han dut a terme.  Després es va continuar fent una petita valoració, equip per equip, dels punts positius i de dels que s’han de millorar.  Després es van presentar els resultats de l’enquesta de satisfacció, i es van valorar tots aquells comentaris que ens heu fet arribar.  Respecte a la temporada vinent, es va mostrar la proposta dels equips, els horaris d’entrenament (on es va comentar l’ús de la pista social els 5 dies de la setmana per la secció de bàsquet), i es va emplaçar a tothom abans de Sant Joan a unes noves reunions on es presentin els nous entrenadors/es, els jugadors/es enquadrats en cada equip, els horaris de cada equip, i els objectius i normatives.  Com a darrer punt, es van presentar les noves equipacions.  On destaca el canvi de color de la primera equipació a blau, recuperant el color tradicional del bàsquet i per homogeneïtzar totes les seccions.  La segona samarreta serà de color blanc, amb una aparença “retro” rememorant aquella primera samarreta ara que anem camí del centenari.  I una nova samarreta d’escalfament groc llampant que de ben segur farà que no passem desapercebuts per allà on anem.

Després d’un breu torn de preguntes per part dels assistents es va donar per finalitzada la reunió.

Gràcies a tots per la vostra assistència i la col.laboració.