Durant aquesta darrera setmana del mes de juny, la coordinació de la Secció de Bàsquet ha estat realitzant una sèrie de reunions amb els equips de categories inferiors.  Aquestes reunions volen complir una doble funció: per un costat, una mena de comiat de la temporada 2019-20 amb pares i jugadors, ja que no ha estat possible a la pista per les mesures de confinament.  Per altra banda, també ens han servit com a presentació dels equips i de la nova temporada 2020-21, amb totes les novetats que a dia d’avui coneixem.

Dilluns 22 va ser el torn dels equips més petits en competició de la Secció de Bàsquet del Laie : pre-mini, mini i preinfantil.  Els fonaments s’obre els que s’ha de sustentar la Secció que estem construint.

Els pre-minis seran un equip molt jove (entre 7 i 9 anys), barreja de nens i nenes que aquesta temporada ja han jugat al pre-mini i d’altres que aquest any han participat a l’Escoleta.  Un planter llarg de 14/15 jugadors/es que permeti realitzar entrenaments i partits amb tranquil·litat i solvència.  Aquest equip estarà dirigit per la Natàlia, que després de a bona feina feta a l’Escoleta i al mini, inicia un nou projecte amb moltes ganes i il.lusió.  La Natàlia comptarà amb l’ajuda del Roger de Mas amb qui ja compartia equip al mini d’aquesta temporada.

El mini, un equip amb unes expectatives creixents, on també tindrem una barreja de jugadors/es de primer i de segon any, i una plantilla llarga que permetrà promocionar jugador al pre-infantil.  La direcció correrà a càrrec del Joan Codina, la Natàlia (quan els seus pre-minis li permetin) i el Joan Rovira seran peces clau en el ambiciós treball que es pretén.

L’etapa pre-infantil suposa un dels dos canvis importants en la vida d’una jugador/a: el pas a cistella gran i a pista també més gran normalment, l’altre serà a Cadet.  Serà un equip format per jugadors del 2009 i 2008, un equip que la darrera temporada va començar una bona progressió i aquesta temporada amb nous jugadors i de la mà de l’Erik Tamayo i el seu germà Óscar s’ha d’anar confirmant, posant les bases del bàsquet adult.

Dijous 25 va ser el torn de 2 dels cadets de la propera temporada, si abans parlàvem de la primera etapa de canvi, aquí trobem la segona.

El Cadet C serà un equip format per 15 jugadors, barreja de primer i segon any, on la gran majoria continuen del cadet 05 blanc i de l’Infantil Blanc  d’aquesta temporada, però amb alguna nova incorporació.  El seu entrenador serà el Iago, a falta de confirmar un ajudant.  L’objectiu és passar-ho bé alhora que comencen a aprendre recursos tàctics propis del bàsquet de grans (bloqueig directe, indirecte, …).

El Cadet A, un equip format per 12 jugadors de segon any amb una sola nova incorporació.  Un equip en el que la Secció té moltes expectatives fixades, i que volem que continuï la feina engegada per la Núria la temporada passada, i que aquest any comptarà amb l’ajuda del Sergi.

L’infantil A vol continuar amb el segon any del projecte de la mà dels mateixos entrenadors de la present temporada, el Víctor, el Hugo i el Marc i de la mateixa plantilla.  El canvi de filosofia plantejat aquesta temporada ha quedat estroncat i voldríem continuar-lo amb més implicació i ganes.

El Cadet B repeteix entrenador, el Dani, que en aquest cas comptarà amb la Carla com ajudant per afrontar aquest important repte.  Un planter continuista amb el “fitxatge” del David que torna després d’una llarga lesió i del Miguel que baixa del Cadet A buscant minuts i aportant treball i  experiència que de ben segur seran de molta utilitat.

#100anyspenjatsdelaro

#LaietaSomBasquet

#LaietaCorBlau