Les jugadores del Laietà Celine Simunyu i Samaira Pahwa van tancar l’any aixecant el trofeu de campiones en diferents competicions oficials de la Federació Catalana de Tennis.

La Celine Simunyu va guanyar el Circuit Absolut de la FCT celebrat a l’Acadèmia Sánchez-Casal al vèncer la final a Fiona Arrese per WO. El camí cap a la final no va ser fàcil, vencent tant a quarts de final com a semifinals en el súper tie-break. Per altra banda la jove jugadora del Laietà va aconseguir el sots-campionat en el Torneig Estatal de Nadal al Nou Tenis Belulla, al caure a la final davant de Laura Garcia per 6/0 6/4.

Podeu consultar els quadres de competició en els següents enllaços: Circuit Absolut FCT a ACS i Torneig Estatal de Nadal a NTB.

Per la seva banda la Samaira Pahwa es va proclamar vencedora en categoria Cadet Individual Femení del Circuit Wilson Express Pere Masip de Nadal celebrat també a les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez-Casal.  La Samaira sortia com a quarta cap de sèrie i va aconseguir vèncer a semifinals a la principal favorita, Bruna Igual, per 6/3 6/4, i a la final a Emma Garcia per 6/1 6/1.

Podeu consultar el quadre de competició en el següent enllaç: Circuit Pere Masip de Nadal a ACS.

Moltes felicitats Campiones!