Avui fa deu dies que es va iniciar el nou projecte gastronòmic Cent x 100 Laietà i tot el seu equip humà vol donar les gràcies per la gran benvinguda que han rebut i la confiança que se’ls hi ha donat en aquest moment tan important de l’arrencada del nou projecte.

Si a la pròpia motivació que ja tenen els emprenedors d’aquest ambiciós projecte, li sumem totes les mostres d’ànim i recolzament que estant tenint en aquests primers dies, el resultat és un nivell de motivació i implicació encara més elevat, traduint-se i reflectint-se amb un millor servei una millor experiència gastronòmica per parts dels clients del restaurant.

El projecte és ampli i es van implementant les diferents propostes de mica en mica, el propi projecte es va coent poc a poc, sense presses, la gastronomia s’ha gaudir dintre dels seus propis tempos, així es com s’entén des de la nova direcció del servei de restauració del Laietà.

I parlant de noves propostes, demà dijous, com és tradició, arriba la nova paella del Laietà!

Cada dijous podreu gaudir d’una saborosíssima paella feta al moment que us sorprendrà i no us deixarà indiferents. Sigueu es primers en provar la nova paella reservant taula al telèfon 934 486 119. Afanyeu-vos si no us voleu quedar sense!

En breu ens tornarem en posar en contacte amb vosaltres per enviar-vos més novetats de cara al cap de setmana, estigueu atents!

Cent x 100 Laietà