El primer de març tornem a obrir el servei de restauració del Club de la mà de Global Group,  qui arriba amb moltes ganes d’iniciar aquest nou projecte que han batejat com a “Cent x 100 Laietà”, destacant la dimensió del Club i donant el valor que es mereix el nostre Centenari.

Global Group va néixer fa més de 30 anys en el cor de l’Eixample de Barcelona com un negoci familiar que encara perdura a dia d’avui, oferint sempre un producte fresc de mercat i de qualitat a l’extensa i fidel clientela que ha anat forjant al llargs de tots aquests anys en els seus establiments.

El nou restaurador vol enviar una salutació molt afectuosa a tots els socis/es, abonats/des, esportistes, pares i mares de les escoles esportives, entrenadors, personal del Club, etc, que sereu els qui fareu ús i gaudireu del nou servei de restauració, amb la voluntat de poder-vos anar coneixent mica en mica i que entre tots/es anem fent créixer la restauració del Laietà.

La implicació personal, la professionalitat i la il·lusió seran els eixos principals d’aquest nou projecte, junt amb el respecte a l’essència, filosofia i tarannà del Club, per tal d’aconseguir una perfecta simbiosi.

Per assolir aquest objectiu el nou restaurador ha preparat una extensa i acurada oferta de serveis que anirà implementant en el decurs de les properes setmanes, ja que certament la situació de pandèmia impedeix fer-ho tot d’una com seria el seu desig.

Durant els propers dies estigueu atents a la newsletter del Club ja que anirem informant amb més detall de qui és el nou restaurador i quins son els plans i objectius que té en el servei de restauració del Club, així com de les accions que durà a terme per implementar el servei.

Per començar el nom ens identifica i és molt encertat… Cent x 100 Laietà!