El dilluns 1 de març arrenca el nou projecte gastronòmic Cent x 100 Laietà.

L’horari del servei de restauració serà de dilluns a diumenge de 8:00 a 10:30h i de 13:00 a 16:30h, el qual es veurà complementat per les tardes amb un servei de menjar i begudes per emportar (entrepans, refrescos, cafès, berenars, etc) que us podreu prendre a les terrasses del Club (sense servei de cambrers).

Us avancem ja el menú del dia del proper dilluns 1 de març i les versions hipocalòrica, low-carb (baixa en carbohidrats) i veggie (vegana-vegetariana) el qual podeu obrir en els següents enllaços: Menú del Dia i Menús Especials. El menú diari estarà penjat cada dia a la pàgina web del Club perquè el pugueu consultar.

També us fem arribar les cartes d’esmorzars, berenars,  sucs i smoothies, perquè us comenceu a familiaritzar amb la nova oferta gastronòmica del Club. Els podeu veure en els següents enllaços: Carta esmorzars / berenars i Carta sucs / smoothies.

El proper cap de setmana es posaran en servei les cartes de tapes i la del Restaurant.

El telèfon d’informació i reserves del restaurant, 934 486 119, estarà operatiu en les hores d’obertura del servei de restauració. Properament es posarà en funcionament un sistema de reserves del restaurant a través de WhatsApp. La propera setmana us informarem del número de mòbil i les condicions per poder reservar per aquesta nova via.

Recordar-vos que segueixen vigents les restriccions en l’àrea de restauració dictaminades per les autoritats sanitàries permetent màxim a quatre persones en una mateixa taula, separació de dos metres entre taules, aforament a l’interior del 30% de la capacitat, us de la mascareta obligatori i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Així mateix recordem que no està permès portar beguda i menjar de fora del Club i consumir-lo dintre de les nostres instal·lacions.

Ja podeu començarà gaudir del nou servei de restauració Cent x 100 Laietà!