El nou projecte gastronòmic Cent x 100 Laietà inicia el seu primer cap de setmana de servei amb moltes novetats. Després d’una primera setmana on el menú diari i els esmorzars han estat els protagonistes per donar a conèixer el servei, entrem en una segona fase on entraran en joc la carta del restaurant i la carta de tapes.

Més de cinquanta plats a escollir en una extensa carta on hi trobareu deliciosos entrants com per exemple el carpaccio de pinya de muntanya amb encenalls de jabugo o l’alvocat Laietà, amb cranc, gambetes, ventresca de tonyina i margallons, passant per unes pissarres variades d’embotits ibèrics i formatges i diferents tipus d’amanides encapçalades per la popular amanida Laietà. Les paelles, arrossos i fideuàs també tindran la seva quota de protagonisme enmig d’una gran oferta de bacallans (a la llauna, a la gallega, amb samfaina), peix de mercat com la suprema de salmó, rap en suquet o la gamba llagostinera, i carns a la brasa, entrecots, filets de vedella i magret d’ànec entre d’altres. Millor que ho vingueu a provar vosaltres mateixos.

Pel que fa a les tapes podreu escollir entre les més clàssiques com les patates braves, diferents tipus de croquetes, embotits i formatges, amanida russa i esqueixada de bacallà, passant per les opcions més veggies com el timbal de tomàquet i mozzarela de búfala, falafel amb pa de pita i salsa de iogurt, o les més elaborades com ara els cargols a la catalana, tires de pollastre Cajún, saltejat de bolets amb encenalls de tòfona negra i pebrots de piquillo amb brandada de bacallà, entre una cinquantena d’opcions que no us deixaran indiferents.

Recordar-vos que segueixen vigents les restriccions en l’àrea de restauració permetent màxim a quatre persones en una mateixa taula, separació de dos metres entre taules, aforament a l’interior del 30% de la capacitat, us de la mascareta obligatori i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

També esmentar, tal i com ja hem comunicat, que a partir del dilluns 8 de març l’horari del servei de restauració serà ininterromput de 8:00 a 17:00h, de dilluns a diumenge, i a les taules podrà haver un màxim de sis persones.

Per més informació i reserves truqueu al telèfon del Restaurant 934 486 119.

Seguiu atents a les newsletters i a les nostres xarxes socials per conèixer les properes novetats del projecte gastronòmic Cent x 100 Laietà.

Bon profit!!