La carn serà la protagonista aquest cap de setmana ja que a la carta de dissabte i diumenge s’han inclòs peces de carn en maduració com el txuletó de vaca de 800 grams de 21 dies de maduració i l’entrecot en talls de bou gallec de 300 grams. Tota una delicatessen per als més gourmets. Veniu a tastar-la?

Com cada diumenge es seguirà oferint l’exquisit arròs amb llamàntol, el qual ja està de forma fixe en el menú.

Encara voleu més? Doncs veniu aquest cap de setmana al Restaurant del Laietà i gaudiu de l’autèntica cuina de mercat amb productes frescos seleccionats especialment per tots vosaltres.

La propera setmana ja tindrem preparats tots els menús per grups, esdeveniments i celebracions que us farem arribar a través de la newsletter setmanal de Cent x 100 Laietà.

No us ho penseu dues vegades, feu la vostra reserva al telèfon 934 486 119 si no us voleu quedar sense taula!

Us esperem!

Cent x 100 Laietà