Aquest dissabte a partir de les 13:00h tindrà lloc la presentació del vermut Petroni a la sala del Restaurant, on oferirem una degustació gratuïta marinada amb un dels nostres aperitius. Petroni és un vermut gallec elaborat per l’empresa Vermutería de Galicia exclusivament amb raïm procedent de les plantacions del Pazo de Arretén (Padrón), celler amb D.O. Rías Baixas, utilitzant la formula tradicional que el fa cent per cent natural.

Després de la degustació del vermut, us proposem un dinar a base de closca i mar, amb cassoletes de cloïsses, musclos i escopinyes en diverses varietats, marinera, salsa verda, llima i pebre, etc.

Seguirem oferint el txuletó de vaca madurada en 21 dies que tan bona acceptació va tenir el cap de setmana passat i el ja tradicional arròs amb llamàntol de diumenge.

Per finalitzar, us presentem la nova varietat de menús pica-pica i de grups que hem preparat per als vostres àpats familiars, celebracions, etc. Els podeu consultar clickant en el següent enllaç: Menús de Grup Cent x 100 Laietà.

I recordeu, de cara al cap de setmana podeu fer la vostra reserva de taula al telèfon 934 486 119.

Cent x 100 Laietà