El Laietà torna a activar les classes virtuals online perquè pugueu seguir les vostres rutines d’exercici físic durant el temps que estigui tancat el GymLaietà..

Per una banda torna a  estar disponible l’aplicació de classes virtuals online LES MILLS ON DEMAND, on podreu gaudir de més de 1.000 entrenaments en diferents formats. A través de l’enllaç pels usuaris del Laietà us podreu registrar i accedir gratuïtament a la plataforma durant 60 dies, disponible en dispositius mòbils, tablets, ordinadors i Smart TV. Els socis/es i abonats/des que ja vàreu utilitzar aquesta plataforma durant el confinament de març, haureu de sol·licitar aquest codi i vincular-lo amb una adreça de correu electrònic diferent a la que vàreu utilitzar la primera vegada, per tal de poder gaudir del servei gratuïtament (condicions de registre de Les MIlls).

 

 

Per altra banda la plataforma TELEGIM.TV ofereix classes virtuals a la carta a través de la seva pàgina web i aplicació per dispositius mòbils i tablets. Una vegada registrats, cada vegada que vulgueu entrar a la plataforma ho haureu de fer a través de l’enllaç Telegim Home “Gimnasio en Casa”.

 

 

També us convidem a que recupereu les més de 100 #SessionsConfinades que varen gravar els nostres instructors i instructores durant el confinament de març, entrant en el Canal Youtube del CE Laietà.

Esperem que pugueu gaudir d’aquests serveis online que us oferim a través del Laietà per poder mantenir la forma física durant aquestes setmanes de tancament del Club.

Per més informació contacteu amb l’Eugenio Furlano, Coordinador del GymLaietà, a l’email  gymlaieta@laieta.cat.