Aquest és el comunicat que més ganes teníem d’enviar-vos … aquest dilluns dia 25 de maig obrirem el Club!!!

Podem obrir amb una oferta restringida que es concreta en la pràctica i classes de tennis i de pàdel, serveis de fisioteràpia I estètica.

El Club està totalment preparat per aquesta obertura i ja podreu ja fer reserves pel proper dilluns durant aquest cap de setmana.

Ham preparat un document d’obertura del Club (el qual rebreu personalmnet per email) amb tota la informació necessària, protocols i normativa per poder gaudir del Club la setmana vinent.

Al document trobareu també els telèfons habilitats per a fer les vostres reserves durant demà dissabte i diumenge per a jugar a partir de dilluns.

Veureu que podrem obrir amb procediments concrets com ara, haver de reservar els serveis prèviament i poder venir al Club només amb reserva prèvia. Veureu també que la Junta Directiva ha decidit que durant la primera setmana d’obertura només es permetrà l’accès a socis i sòcies. Fem una crida a la responsabilitat personal de cadascú, en benefici de tothom, i preguem col·laboració i comprensió.

A l’entrada del Club per primer cop haureu de omplir i signar un compromís de responsabilitat a lliurar al Club per decisió de la Federació Catalana i també l’Espanyola de Tennis.

Comencem de nou a gaudir del Club ….. entre tot@s guanyarem a aquest partit!!!