TORNEIG PADELA
Torneig de Pàdel benèfic en suport a la lluita contra l’ELA

Ja queda menys per al Torneig PADELA, un torneig de Pàdel solidari i de caire benèfic, destinat a la lluita contra la malaltia de l’ELA en col·laboració amb la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

Aquest torneig es jugarà al nostre club el dissabte 20 i el diumenge 21 de novembre durant tot el dia, tant en categoria masculina com femenina.

Podeu participar activament en aquest torneig tant des dins com des de fora de la pista.

Si voleu jugar, podeu fer la vostra inscripció des d’ara mateix i fins el 13 de novembre aquí.

Si a més teniu o coneixeu a algú que tingui un negoci empresa i vulgui col·laborar en el torneig podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i oferir-nos per exemple, fer algun donatiu, donar material per regalar, donar material per sortejar, etc.
Tenim un dossier preparat amb tota la informació sobre el tipus de patrocinis existents als que podeu optar, sempre donant la màxima visibilitat a la vostra empresa.

Podeu veure el cartell oficial aquí.
Si teniu qualsevol dubte envieu email a: padel@laieta.cat

En breu us informarem de més novetats, més sorpreses i us direm quines personalitats del món de l’esport ens visitaran aquell dia, entre d’altres la de Juan Carlos Unzué…estigueu molt atents!
Fem un Club més solidari,
Fem més Laietà!
C.E.Laietà


SESSIÓ INFORMATIVA JUNTA DIRECTIVA 
Dilluns 8 novembre a les 19 hores
El proper dilluns la Junta Directiva compartirà amb vosaltres tota la informació i us explicarà amb detall el present i la planificació propera del Club, tot organitzant una sessió informativa adreçada a tota la massa social, a la qual, alguns dels membres de la Junta Directiva exposaran aspectes corresponents a l’àrea de treball que els correspon.
 
La sessió, exclusiva per a socis i sòcies, tindrà lloc el proper dilluns dia 8 de novembre, a les 19 hores a l’àrea de la pèrgola.
 
Un cop acabades les exposicions per part de la Junta, es donarà resposta a les qüestions que prèviament els socis i sòcies hagin fet arribar abans de demà divendres dia 5 de novembre a les 14 hores a l’adreça de correu:  suggeriments@laieta.cat 

Us hi esperem!
C.E.Laietà  


RESULTATS I AGENDA DE PARTITS C.E.LAIETÀ
Consulta tots els partits i resultats del nostre club

Com cada dijous, us informem de l’agenda dels propers partits de les nostres seccions i escoles esportives.
A més, avui també us informem dels resultats del passat cap de setmana:

Resultats de la setmana del 25 al 31 d’octubre:
Agenda de partits de la setmana de l’1 al 7 de novembre:

Veniu a animar els nostres equips!
Us necessitem!
Força Laie!
C.E.Laietà


LA MARATÓ DE TV3 ARRIBA AL LAIETÀ
Dissabte 11 de desembre a partir de les 10 hores

Aquest any el nostre club estarà present d’una manera molt significativa a la Marató de TV3, destinada a la salut mental.
El dissabte 11 de desembre a partir de les 10 hores esteu convidats a convertir el Laietà en una festa de l’esport i la solidaritat.
Us hem preparat jocs, activitats, premis, regals i moltes sorpreses que acabaran amb una graellada popular al migdia.
Convideu a amics, amigues i familiars a venir al Laietà per viure una jornada única.
Us hi esperem!
Per a més informació i per fer els vostres donatius accediu aquí a la web de La Marató.
Comencen els actes del Centenari i volem celebrar-ho amb tots vosaltres!
Caminant junts cap al Centenari
C.E.Laietà (1922-2022)


CAMPANYA DE CONVIVÈNCIA I CIVISMEEstacionament de bicicletes i patinets

Seguim amb la campanya de convivència i civisme i avui ens centrem en l’estacionament de les bicicletes i els patinets.
Fa temps que detectem que algunes persones estacionen les seves bicicletes i els seus patinets a prop de les pistes de tennis i pàdel o fins i tot dins d’aquestes.
Us recordem que queda totalment prohibit estacionar els vostres vehicles en aquests espais i us recordem que teniu 2 espais condicionats i destinats a tal efecte.
Un espai darrera de la terrassa i un altre aixoplugat a la zona d’aparcament de motos.

Si no voleu deixar els vostres vehicles allà perquè no teniu o no heu portat el vostre cadenat, us informem que des de demà disposareu a recepció de cadenats a la venda.Moltes gràcies per la vostra col·laboració!C.E.Laietà


LAIETÀ POSA’T GUAPO
Fem del Laietà el millor Club!

Us informem d’una nova campanya que iniciem ara que s’apropa el nostre Centenari, però que tindrà caràcter permanent dins del nostre dia a dia.
Es tracta de “Laietà posa’t guapo”, una iniciativa que pretén crear una base de dades viva amb un llistat de “no conformitats”, és a dir, d’aspectes que cal resoldre o millorar dins del nostre Club.
Com a exemple, es va detectar fa uns dies que les jardineres i les plantes adjacents a la terrassa principal no mostraven un bon aspecte degut al pas dels anys, així que s’ha decidit fer una replantació que sens dubte millora l’aspecte d’aquesta zona de pas de tots els nostres usuaris i usuàries.
Us animem a fer-nos saber qualsevol tipus de no conformitat que detecteu i ens les feu arribar a: suggeriments@laieta.cat.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Laietà posa’t guapo!