SETMANA DE LA DONAViu-la amb nosaltres!

Benvolguts i benvolgudes,
A partir de demà dimarts 8 de març podreu gaudir d’un munt d’activitats per celebrar amb nosaltres la Setmana de la Dona.Us avancem tot el què us hem preparat!

  • Regal de llaços liles (a partir de demà 8 de març)
Els podeu passar a recollir per atenció al soci o cabina.
  • Concurs i exposició de fotografies (del 8 al 21 de març)
Fes una foto a una dona/nena dins del Laietà, posa-li un títol i envia-la a centenari@laieta.cat entre el 8 i el 14 de març.
Del 15 al 20 de març exposició de totes les fotos rebudes i votació popular per proclamar i decidir les 3 fotos guanyadores el 21 de març.
  • Panell de la dona (del 8 al 21 de març)
Un panell gegant on podràs dedicar unes paraules a les dones de la teva vida.
  • Master Class de Zumba a l’aire lliure (dissabte 12 de març d’11:30 a 13:30 hores a la Pista Social)
Master Class de Zumba amb accés lliure i oberta a tothom!

Us hi esperem!C.E.Laietà

 


TORNEIG FEDERAT DE PÀDEL AL LAIETÀDel 20 al 27 de març

Estimats usuaris i usuàries,Us informem que el nostre Club acollirà en breu un Torneig Slam del Circuit Català de la Federació Catalana de Pàdel.Aquest es disputarà entre els dies 20 i 27 de març.Les inscripcions ja estan obertes aquí.Teniu com a data límit d’inscripció, el divendres 18 de març.Podeu veure el cartell oficial aquí.Fem Pàdel, fem Laietà!C.E.Laietà 

 


TENNIS VS LA FAM
Campanya de recollida d’aliments

Benvolguts i benvolgudes,
Us comuniquem que a partir del 9 de març i fins al dia 13 el Laietà s’adhereix a la iniciativa Tennis vs La Fam. 
Aquesta campanya la promou la Fundació Tennis Barcelona, amb el suport de la Fundació Tennis Català, i l’any passat va recollir fins a 3 tones d’aliments.
Tots els aliments aniran destinats a una entitat que el propi Club escollirà, que serà propera al nostre entorn i que ben aviat us comunicarem.
Podreu deixar els vostres aliments a un mostrador que hi haurà al vestíbul del nostre Club, i us recomanem la donació d’aliments de primera necessitat que no necessitin refrigeració: conserves, brics, pots de llegums, fruits secs, llaunes, arròs, pasta, etc.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
C.E.Laietà


SERVEI D’ESTÈTICADescomptes tot el mes de març

El nou servei d’estètica del Laietà continua oferint descomptes exclusius en tots els seus tractaments, i podeu gaudir d’aquests fantàstics preus durant tot el mes de març!Oferim serveis com: higiene facial, massatges, pedicura, manicura, depilació, lifting de pestanyes, etc.
Podeu consultar tots els preus i serveis aquí.Per a més informació poseu-vos en contacte amb la nostra especialista:Silvia Monclús (692.87.61.99 / smsampedro@gmail.com)Cuida’t al Laietà!C.E.Laietà


RESERVA EL TEU MENÚ CALÇOTADAEl Centx100Laietà sempre al teu costat

És època de calçots al Centx100laietà. Com cada any ja podeu venir amb els vostres familiars i amics a celebrar una autèntica calçotada a la pèrgola del Restaurant Centx100laietà.El menú calçotada inclou 15 calçots per persona amb salsa romesco casolana, graellada de cinc carns al grill Webber, el nostre carretó de postres i dos begudes per pax o 1 botella de vi per a cada 3 pax a escollir entre 3 DO’s.El preu del menú calçotada és de 39,95€ per persona.Estàs pensant en fer una calçotada?Al centx100laietà t’ho posem molt fàcil.Demana més informació o reserva a centx100laieta@globalbarcelona.es o al telèfon 640174553Moltes gràcies,Centx100Laietà


AGENDA I RESULTATS DELS PARTITS C.E.LAIETÀConsulta l’agenda i els resultats del nostre club

Us informem de resultats i de l’agenda de partits de les nostres seccions i escoles esportives.

Resultats de la setmana del 28 de febrer al 6 de març de 2022:

Agenda de partits del 7 al 13 de març de 2022:

C.E.Laietà