DIADA SANT JORDI
Recollida de llibres fins al 23 d’abril

Estimats usuaris i usuàries,
Recordeu que tenim activa una iniciativa que finalitzarà la Diada de Sant Jordi del pròxim 23 d’abril.
Ja podeu deixar els llibres que ja no vulgueu, amb certa qualitat i en bon estat a Atenció al Soci (poden ser novel·les, llibres poesia, literatura infantil, etc.) 
A canvi us donaran un tiquet que podreu bescanviar el dissabte 23 d’abril per un altre llibre, d’entre tots els que haguem recollit, de forma totalment gratuïta.
Aquell mateix dia, tot i no tenir tiquet podreu comprar qualsevol llibre a un preu simbòlic i popular d’1 o 2 euros.
D’aquesta manera a més, pretenem crear una biblioteca permanent que servirà de lloc d’intercanvi de llibres gratuït tant per als adults com per als més de petits.
Participa!
C.E.Laietà


EXPOSICIÓ DEL CENTENARI
Del 5 d’abril al 27 de maig

Us informem que ja podeu visitar l’Exposició del Centenari del C.E.Laietà (1922-2022), que es farà a l’Espai Expositiu de Les Corts a la Seu del Districte (Plaça de Comas, 18).
Es tracta d’una mostra en què podreu gaudir de la història del nostre Club, fent un recorregut a través de textos, imatges i documents.
L’exposició és totalment gratuïta i romandrà oberta des del 5 d’abril al 27 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 20 hores.

Estigueu molt atents/es perquè us anunciarem més novetats sobre aquesta exposició.
Aquí teniu la informació que ha penjat l’Ajuntament de Barcelona (info).
C.E.Laietà


SERVEI DE FISIOTERÀPIA
Cuida la teva esquena!

Et fa mal l’esquena?Acabes de jugar el partit i no et recuperes com t’agradaria?Tens molèsties al genoll o al turmell?No t’ho pensis més i truca’ns!Al Laietà tens el millor servei de fisioteràpia a la teva disposició.Aprèn en una sola sessió els millors exercicis i estiraments per mantenir la teva esquena sana, forta i flexible.
L’Alba et pot ajudar en aquests tractaments i molts més:

 • Rehabilitació de lesions
 • Estiraments
 • Massatges
 • Entrenaments personals
 • Pilates personal

Si vols més informació envia un whatsapp o truca a la nostra fisioterapeuta Alba: 679.616.280.Al Laietà cuidem de tu!C.E.Laietà


TORNEIG DE PÀDEL D’UN SOL DIA
Spheric Padel, diumenge 24 d’abril de 10 a 18 hores

Estimats aficionats i aficionades al pàdel,
El diumenge 24 d’abril se celebrarà al nostre club l’Spheric Padel, un torneig de pàdel d’un sol dia per a tots els nivells i categories.
Podeu fer la inscripció aquí i veure el cartell oficial aquí, encara queden places!
Fem pàdel, fem Laietà!
C.E.Laietà


ACTE DE PLANTACIÓ DE L’ARBRE DEL CENTENARI
Un dia molt especial

Dissabte passat vam plantar una olivera centenària i vam descobrir una placa commemorativa que recordaran per sempre aquest any tan especial per al nostre Club.
En un acte molt emotiu, els nostres socis i sòcies més vells i més joves van posar les primeres pales de sorra de l’olivera que ocupa un lloc ben distingit dins les nostres instal·lacions.
A l’acte a més hi van assistir:

 • Sr. Jaume Riera (president del C.E.Laietà)
 • Sr. Jordi Adell (president del Centenari del C.E.Laietà)
 • Sr. Tito Donada (soci número 1)
 • Carlos Hornero (conseller del Districte de Les Corts)
 • Membres de la Junta Directiva del C.E.Laietà
 • Socis, sòcies, convidats/des i treballadors/es.

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra assistència.
Orgull Laietà!
C.E.Laietà


ACCIÓ SOLIDÀRIA
Col·laboració amb el RCDEspanyol i Pàdel per tothom

El passat dimarts vam tenir el plaer d’acollir una iniciativa del RCDEspanyol, Pàdel per Tothom i Aprenem Autisme.
Un grup de nens i nenes amb diversitat funcional i que formen part de l’escola de pàdel adaptat “Pàdel per Tothom”, van jugar i compartir pista amb els 4 capitans de l’equip juvenil del RCD Espanyol (Carlos Aleman, Iker Venteo, Aleix Grabulosa i Adrián Salguero).
Aquesta acció s’emmarcava dins el Dia Mundial de la conscienciació sobre l’autisme que va començar el passat 2 d’abril il·luminant el RCDE Stadium de blau per a sensibilitzar en aquest trastorn.
És un plaer per al nostre club donar suport i facilitats a iniciatives com aquesta.
Moltes gràcies a tots i a totes!Podeu veure més informació aquí.C.E.Laietà


SABIES QUE…?Diverteix-te i aprèn durant l’any del Centenari! 

Avui arriba un nou “Sabies que…?” del Laietà, un joc de curiositats sobre el nostre Club amb el qual aprendreu moltíssimes coses del Laietà que potser desconeixíeu.Us animem a seguir aquesta incitativa i us reptem a aprendre i fer-ne difusió sobretot amb els més petits.Sabies que…?
El C.E.Laietà es va fundar durant el mes d’abril de 1922?

Com sabeu, el 8 de desembre de 1922 es va jugar el primer partit de bàsquet a l’estat espanyol entre el C.E.Laietà i l’Europa i sempre hem considerat aquesta data com la del nostre aniversari.
Però realment vam ser fundats uns mesos abans….
L’any 1921, el Pare Eusebio Millán, després d’un llarg viatge a Cuba, tornava a Barcelona entusiasmat per un nou esport que feia 30 anys que es practicava als Estats Units: el bàsquet.
Això va fer que a les Escoles Pies de Sant Antoni de Barcelona s’instal·lessin les primeres cistelles, i que joves estudiants practiquessin per primera vegada aquest esport.
Mesos més tard, durant el mes d’abril de 1922 (la data exacta no consta enlloc) i sota la direcció de Ricard Pardiñas, primer president del club, un grup d’exalumnes dels Escolapis van voler continuar practicant aquest esport, i van decidir constituir un club que, en el futur, esdevindrà degà del bàsquet a tot l’Estat espanyol, el Laietà Basketball Club.
C.E.Laietà