DIADA DE SANT JORDI AL LAIETÀAquest dissabte 23 d’abril

Estimats usuaris i usuàries,
Us tenim preparades diferents iniciatives per al proper dissabte 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, de 10 a 14 hores a la terrassa del Club (en cas de pluja ens traslladaríem a La Pèrgola).

  • 1. Intercanvi de llibres: encara podeu deixar llibres que ja no vulgueu, amb certa qualitat i en bon estat a Atenció al Soci. A canvi us donaran un tiquet que podreu bescanviar el dissabte 23 d’abril per un altre llibre, d’entre tots els que haguem recollit, de forma totalment gratuïta. Aquell mateix dia, tot i no tenir tiquet podreu comprar qualsevol llibre a un preu simbòlic i popular d’1 o 2 euros. D’aquesta manera a més, pretenem crear una biblioteca permanent que servirà de lloc d’intercanvi de llibres gratuït tant per als adults com per als més de petits.
  • 2. Regal de roses blanques i blaves, els colors del Laietà!
  • 3. Taller de punts de llibre: els més petits podran venir a pintar i endur-se a casa uns punts de llibre molt especials.

Participeu!
Us hi esperem!C.E.Laietà


FINALITZA L’ÚS OBLIGATORI DE LA MASCARETA
Des d’ahir mateix 

Us informem que es suprimeix l’obligatorietat de l’ús de mascareta en espais interiors, a excepció del transport públic, centres sanitaris i sociosanitaris, segons el Reial Decret 286/2022, de 19 d’abril, per el que es modifica l’obligatorietat de l’ús de mascaretes durant la situació de crisis sanitària ocasionada per la COVID-19.
Així, des d’ahir dimecres 20 d’abril del 2022 ja no hi ha obligatorietat de l’ús de les mascaretes al nostre club.
Ens podrem tornar a veure les cares i els nostres somriures!
Tot i això, us demanem sentit comú i responsabilitat individual, ja que la COVID-19 continua present.
Fem del Laietà un espai segur!
Gràcies per la vostra col·laboració.

*Consulta aquí on cal dur la mascareta posada i on es suprimeix el seu ús.
*Per ampliar la informació fes clic aquí.

C.E.Laietà


VISITES GUIADES EXPOSICIÓ DEL CENTENARI27 d’abril i 4 de maig

Us informem que ja podeu visitar lliurement l’Exposició del Centenari del C.E.Laietà (1922-2022), que es fa a l’Espai Expositiu de Les Corts a la Seu del Districte (Plaça de Comas, 18).Es tracta d’una mostra en què podeu gaudir de la història del nostre Club, fent un recorregut a través de textos, imatges i documents.L’exposició és totalment gratuïta i romandrà oberta fins al 27 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 20 hores.

A més, el Sr. Tito Donada, soci número 1, us ofereix 2 dies per fer una visita guiada en què us explicarà amb passió tots els secrets i curiositats del nostre club.
Preneu nota dels dies, no cal fer reserva prèvia i el punt de trobada és a la mateixa exposició:

  • Dimecres 27 d’abril a les 11 hores
  • Dimecres 4 de maig a les 18 hores

Podeu veure aquí el cartell.
Aquí teniu la informació que ha penjat l’Ajuntament de Barcelona (info).
Us hi esperem!C.E.Laietà


FISIOTERÀPIA I ESTÈTICA
Al teu servei

Estimats usuaris i usuàries,
Teniu a la vostra disposició 2 serveis per cuidar-vos més i millor:

  • Servei de Fisioteràpia (rehabilitació de lesions, estiraments, entrenaments personals i molt més): Alba 679.616.280
  • Servei d’Estètica (higiene facial, massatges, pedicura, manicura, depilació, lifting de pestanyes i molt més): Silvia 692.876.199 
Al Laietà tenim cura de tu!
C.E.Laietà

LAIESTIU 2022
Inscripcions obertes

Ja estan obertes les inscripcions per al Laiestiu 2022!
Podeu inscriure als vostres fills i filles al Laiestiu Baby, Laiestiu Junior o Laiestiu Jove, us hi esperem!
Recordeu que també teniu l’opció d’escollir les Escoles i Stages de Tennis i Pàdel.
Podeu veure tota la informació al nostre catàleg Laiestiu 2022.
Per a més informació consulteu la web o envieu un correu a: direccio@laiestiu.cat / tennis@laieta.cat / padel@laieta.cat
Viu l’estiu al Laietà!
C.E.Laietà


9ª FIRA DE SANT JORDI A L’AVINGUDA DIAGONALEl Laietà present amb la Cistella del Centenari

El Districte de les Corts celebrarà el proper dissabte 23 d’abril la novena edició de la Fira de Sant Jordi 2022 a l’Avinguda Diagonal (entre la Gran Via de Carles III i el carrer de Pau Romeva).De nou s’ompliran els carrers de vida i podrem compartir la Diada de Sant Jordi, amb un ambient festiu.Tornarà a la Diagonal un Sant Jordi amb molt d’amor!, on les entitats i els comerços seran els protagonistes.I com no podia ser d’altra manera, el Laietà hi serà present amb una activitat ben divertida durant tot el matíA la nostra parada trobareu un entrenador de la nostra secció de bàsquet i amb ell podreu participar a la Cistella del Centenari!Fer-ho serà molt fàcil. Hi haurà 3 posicions de llançament i cada cop que encerteu des d’una de les distàncies us endureu un premi diferent: un bolígraf, un lanyard o un bidó poden ser vostres.Visiteu-nos, us hi esperem!Podeu veure el cartell oficial aquí.C.E.Laietà


ACOLLIDA NENS I NENES D’UCRAÏNA
Acció solidària

Per a la vostra informació, estem col·laborant amb una agència perquè nois i noies d’Ucraïna que s’han quedat sense lloc on poder entrenar, puguin venir a Barcelona a continuar entrenant.
Si voleu ser una d’aquestes famílies d’acollida només heu d’enviar un email a coordinaciotennis@laieta.cat i us diran els passos a seguir.
D’altra banda, el nostre Club està acollint en aquests moments dos cosins ucraïnesos d’un nen que tenim a la nostra escola de futbol.Porten ja un parell de setmanes entrenant i la família està molt agraïda.
Fem del Laietà un club compromès i solidari,
C.E.Laietà


AGENDA DELS PARTITS C.E.LAIETÀConsulta l’agenda del nostre club

Us informem de l’agenda de partits de les nostres seccions i escoles esportives.

Agenda de partits del 18 al 24 d’abril:

C.E.Laietà