CONCURS I TAST DE TRUITES DE PATATADiumenge 22 de maig

Estimats/des,Recordeu que aquest diumenge dia 22 de maig tindreu la possibilitat de tastar totes les truites participants en el gran Concurs de Truites de Patata del Centenari organitzat per la nostra Societat Gastronòmica.
A partir de les 13:30 hores a la Pista Social de Bàsquet, i fins a esgotar existències, podreu aconseguir un pinxo de truita + beguda (cervesa, aigua o vi) per només 2€.
Ja tenim 10 inscrits/es al concurs, però si voleu participar encara podeu fer vostra inscripció fins demà omplint aquest formulari.Podeu llegir les bases del concurs aquí.
Animeu-vos a participar i veniu a descobrir quina és la millor truita laietana!Us hi esperem!Cartell oficial de l’esdeveniment.C.E.Laietà


GRAN DIUMENGE D’ACTES I TORNEJOS
Diumenge 22 de maig a partir de les 9 hores

Estimats/des,
Aquest pròxim diumenge viurem un gran dia al Laietà, ple d’esdeveniments, actes i tornejos que ompliran de vida el nostre Club.
Us fem un petit resum:

  • Trofeu de Clubs Centenaris de Tennis (9 a 13:30 hores): RCPolo, CT La Salut, RCTennis Barcelona i C.E.Laietà lluitaran per la victòria.
  • Lliga de Pàdel Barcelona (10 a 18 hores)
  • Eternum Cup de Tennis (16 a 20 hores)
  • Piscina oberta (11 a 19 hores)
  • Concurs de Truites de Patata (11 a 14 hores)

No us perdeu aquest magnífic dia!
Us hi esperem!

C.E.Laietà


APROFITA LES NOSTRES PROMOCIONS 
Soci porta soci i Abonat de Pàdel es fa soci

Recordeu que durant tot l’any 2002, l’any del nostre Crentenari, estaran vigents 2 promocions que no podeu deixar escapar.

  • Soci porta Soci
  • Abonat de Pàdel es fa Soci

Ambdues campanyes tenen molts avantatges tant per als socis i sòcies que porten un nou membre, com per a qui es converteix en nou soci/sòcia.Si voleu més informació sobre aquestes promocions només heu d’escriure un email a Atenció al Soci (comunicacio@laieta.cat / atencioalsoci@laieta.cat)
D’aquesta manera volem agrair i premiar la vostra fidelitat un cop més!Sou els millors ambaixadors del Club i volem que la família Laietà continuï creixent i sigui cada cop més gran!
C.E.Laietà


PADRINS I PADRINES DE PÀDELCreixem junts!

Estimats/des amants del pàdel,
Com sabreu, estem aconseguint incorporar nous socis i sòcies al Club, que en la seva majoria volen jugar a pàdel, i volem millorar la seva integració i fidelització. 
És per això, que a fi d’assegurar la seva permanència al Club com a socis i sòcies, estem buscant padrins i padrines de pàdel, perquè un cop la Marcela Ferrari hagi fet la prova de nivell, pugueu apadrinar a aquest nou soci/sòcia dins el grup del seu nivell.
Per oferir-vos voluntaris només cal que envieu un email a: padel@laieta.cat
En unes setmanes, programarem una reunió amb els interessats per explicar el funcionament d’aquesta iniciativa i per explicar-vos de quina manera us ho agrairem.
Moltes gràcies per la vostra implicació i col·laboració!C.E.Laietà


TORNEIG DE FUTBOL 3X3Dissabte 28 de maig de 9 a 14 hores

Ja queda menys per gaudir del tradicional Torneig de Futbol 3×3 del Laietà!
Una jornada molt divertida per a tots els nens i nenes de 5 a 16 anys.
La jornada es celebrarà el proper dissabte 28 de maig de 9 a 14 hores.
Participar és molt fàcil, només has de crear el teu equip de 3 o 4 jugadors/es, triar un nom divertit i fer la teva inscripció a l’oficina d’Atenció al Soci.
Pots veure el cartell de l’esdeveniment aquí.
Anima’t i participa!
És una activitat oberta a tothom!
C.E.Laietà


ESTÈTICA LAIETÀGran descompte els dies 20, 21 i 22 de maig

Aquest proper cap de setmana i coincidint amb un munt d’esdeveniments que tindrem al Club, Estètica Laietà us vol fer una promoció molt especial.
Si reserveu cita durant els dies divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 de maig podreu fer qualsevol tractament amb un 35% de descompte.
A més, i fins al 15 de juny tindreu un 30% en tots els tractaments i serveis!

Afanyeu-vos i reserveu hora amb la Sílvia: 692 876 199
Consulta tots els preus i serveis aquí.C.E.Laietà