Bona tarda amics i amigues del bàsquet, després d’un primer mes d’entrenaments amb les noves mesures de prevenció ha arribat l’hora d’una primera valoració i d’una mirada al futur proper.

El primer que cal dir és que els jugadors/es s’han adaptat prou bé als nous protocols de prevenció i malgrat la nova “normalitat”el grau d’aprofitament dels entrenaments és molt satisfactori.  La nova realitat suposa un entrebanc al nostre ambiciós  projecte esportiu, però amb molta feina extra i bona voluntat intentem satisfer les necessitats i inquietuds de cada jugador/a per garantir la seva progressió i de moment n’estem molt satisfets.

 

 

 

 

 

Els darrers dies han tingut lloc els primers partits amistosos dels equips superiors del Laie: Sènior A, Sènior B, Júnior A, Cadet A … partits on els nostres jugadors han pogut tornar a competir i recobrar sensacions després de molts mesos d’inactivitat.  Tots els partits en els diversos clubs s’han disputat a porta tancada donades les fortes mesures de protecció de la Federació Catalana de Basquetbol.  Desitgem que en el futur es puguin obrir al públic amb aforaments reduïts.

 

 

 

 

 

El nostre Sènior A de 1ª Catalana i el Júnior A interterritorial, inicien la competició a mitjants d’octubre, i estan accelerant la seva preparació.  Les categories inferiors tenen data d’inici a finals d’octubre principis de novembre, i la inscripció dels equips es tancarà a finals de setembre.  Encara estem a temps d’incorporar nous jugadors/es en molts dels equips per acabar de definir l’estructura final.  Ara que hi han moltes escoles que no ofereixen activitats extraescolars brindem la possibilitat d’afegir-se al nostre projecte.

Esperant que tots i totes gaudiu de bona salut, us donem la benvinguda a la temporada 2020-21, una temporada atípica però que amb bàsquet a les pistes serà normal.

Força Laie !!!