El Govern de la Generalitat ha anunciat la pròrroga de les mesures i restriccions actuals per fer front a la Covid-19, les quals estan recollides a la Resolució SLT/1/2021 de 4 de gener, que seran vigents fins el diumenge 24 de gener.

Així doncs continua el toc de queda nocturn entre les 22h i les 6h, el confinament municipal de dilluns a diumenge, les reunions màximes de 6 persones i les restriccions en restauració, comerç, cultura, actes religiosos i activitats extraescolars.

Pel que fa a l’activitat física es segueix amb les mateixes restriccions actuals, és a dir, activitats a l’aire lliure permeses amb un nombre màxim de 6 persones per grup, entrenador/monitor inclòs.

Les instal·lacions del GymLaietà, sala de fitness i sales d’activitats dirigides, segueixen tancades, però s’ofereix un programa alternatiu d’activitats dirigides a l’aire lliure i de sessions virtuals, a través de les aplicacions d’Instagram Live i Zoom. En breu rebreu informació més detallada de la programació de les activitats dirigides de la propera setmana.

La restauració del Club seguirà donant servei de dilluns a diumenge de 13:00 a 15:30h com està fent fins ara.

En tots els casos continua vigent el fet d’haver de reservar prèviament l’activitat, el control d’accés i el tancament de vestidors. Les competicions federades continuen ajornades fins a nova ordre.

Seguirem atents a l’evolució de la pandèmia i esperem que les dades vagin millorant per tal de poder tornar a obrir les instal·lacions i serveis del Laietà en la major brevetat possible.