Aquest dijous ha finalitzat el Laiestiu. No ha estat una edició qualsevol, sinó tot el contrari, tothom recordarem aquesta edició del nostre campus d’estiu amb una emoció especial. I és que han passat moltíssimes coses des de que vàrem decidir tirar endavant amb el nostre estimat Laiestiu després del llarg confinament, tot i que les regulacions i restriccions normatives es feien preveure un camí ple d’obstacles. I veritablement ha estat així.

Des d’un bon inici va ser complicat poder planificar i organitzar grups, espais, activitats, etc, degut a la pròpia incertesa que estàvem vivint en aquell moment. Ningú sabia ni podia preveure quin seria el resultat d’ajuntar als nens i nenes per poder realitzar activitats conjuntament, sobretot perquè els campus d’estiu érem d’alguna manera els conillets d’índies en aquest sentit, ja que les escoles majoritàriament ja no havien tornat a obrir i requeia en els clubs i instal·lacions esportives aquesta responsabilitat.

Gràcies a la gran tasca del nostre equip directiu del Laiestiu, es van adaptar els Criteris Generals per a l’Organització de les Activitats de Lleure Educatiu Estiu 2020 de la Generalitat de Catalunya per l’elaboració d’un Protocol Específic del Laiestiu, eina que ha estat bàsica per tal de poder garantir la seguretat i salut de tots els nens i nenes, així com de l’equip de monitors i monitores.

I ens hem de felicitar. No és habitual fer-ho, però en aquest cas especial sí que volem emfatitzar la gran tasca que tot l’equip directiu del Laiestiu, monitors i monitores, personal de càtering, personal del Club (recepció i atenció al soci, administració, manteniment, etc) han dut a terme per tal de garantir en tot moment un bon servei cap als nens i nenes participants en el campus, i, el més important, la seva salut. Gràcies a la seva professionalitat i implicació en la seva feina hem aconseguit que no hagi hagut cap cas positiu de Covid-19 entre els més de 300 participants i 35 monitors i monitores del Laiestiu, i per extensió en el Stage de Tennis, Stage de Pàdel i la resta del Club. A tots i totes vosaltres, moltes gràcies.

Aquest agraïment també el fem extensible a les famílies i als propis nens i nenes del Laiestiu. En primer lloc per haver confiat en el Laietà perquè els vostres fills i filles passessin els primers dies d’estiu a les nostres instal·lacions, després de venir d’on veníem, d’un llarg període de confinament i de la incertesa màxima que hi havia en el moment de començar el campus. I en segon lloc per haver-nos facilitat la feina tot seguint els protocols i normatives del Club en tot moment. A tots i totes vosaltres, també moltíssimes gràcies.

N’hem après i estem orgullosos de poder-ho dir en veu alta. Això ens dona un alt grau de motivació i confiança alhora de començar les Escoles Esportives aquest setembre. Cada secció esportiva ha creat el seu propi protocol específic d’entrenaments i competicions, els quals es compliran en tot moment tant per part dels entrenadors com dels propis esportistes.

Esperem veure-us aviat pel Club. Al Laietà seguirem treballant per garantir el més important, la salut de tots vosaltres.