El proper diumenge 14 de febrer de 2021 es celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya en un entorn extraordinari i atípic provocat per la pandèmia de la Covid-19.

En el “Protocol específic per a l’adequació dels col·legis electorals i per al procediment de vot en mesa electoral i escrutini per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya de 14 de febrer de 2021” publicat per la Generalitat de Catalunya en data 21 de desembre de 2020, s’estableixen les característiques i adequació dels locals electorals, així com el procediment de vot en la mesa electoral i escrutini.

En referència als locals electorals es fa referència a la utilització d’espais alternatius als centres educatius que garanteixin una baixa densitat de persones, amb ventilació  constant, adequats a l’afluència prevista i que permetin mantenir les distàncies de seguretat establertes entre els votants, les meses electorals i les cabines de votació. En aquest sentit us informem que el Laietà ha estat escollit com a col·legi electoral.

El personal del Laietà garantirà que l’activitat esportiva habitual del Club es mantingui al mateix nivell que en qualsevol altre dia festiu, assegurant que el procés electoral suposi el mínim trastorn possible per als nostres socis/es.

Aquesta és una oportunitat única que la història ens ofereix per poder ajudar i col·laborar amb la nostra societat en un esdeveniment tan important com són unes eleccions al Parlament de Catalunya. És per nosaltres un motiu d’orgull que ens hagin cridat per dur a terme aquesta tasca de gran responsabilitat.