El Govern de la Generalitat ha anunciat una flexibilització de les mesures i restriccions actuals per fer front a la Covid-19, les quals tindran una durada de dues setmanes, fins al 21 de febrer.

El fet més destacat és que el confinament municipal passa a ser comarcal, s’afegeix una mínima ampliació en els horaris de servei de restauració i l’obertura de gimnasos amb limitacions. Es mantenen les reunions màximes de sis persones i el toc de queda nocturn actual.

La bona noticia és que les instal·lacions i serveis del GymLaietà tornaran a obrir a partir de dilluns 8 de febrer. Tant la sala de fitness com les activitats dirigides tindran un aforament màxim del 30%, això significa que el nombre de persones podran utilitzar la sala de fitness alhora serà de vuit, el mateix nombre de persones que podran assistir a cadascuna de les classes dirigides presencials a l’interior de les sales. Tanmateix, el GymLaietà seguirà oferint, dintre del seu programa d’activitat dirigides, algunes classes virtuals en directe.

Recordem que per tal d’accedir a la sala de fitness o a les classes dirigides s’ha de fer reserva prèvia telefònica al telèfon 934 486 350, o bé online mitjançant l’aplicació MiClubOnline que s’accedeix a través de la pàgina web del Laietà.

Pel que fa al servei de restauració, aquest continuarà igual durant els dies laborables, donant servei de 13:00 a 15:30h, però en canvi els caps de setmana donarà servei durant la franja de matins de 8:30 a 10:30h i incrementarà el servei de migdia en una hora més, és a dir de 13:00 a 16:30h.

Us seguirem comunicant les noticies que ens arriben des de les autoritat sanitàries per mantenir-vos al corrent de les afectacions de la pandèmia en el nostre dia a dia al Club.