Aquest dissabte 27 de juny tornem a obrir el restaurant i la cafeteria per tal de completar l’oferta gastronòmica i de restauració del Club. El servei torna amb energies renovades i amb ganes de tornar a veure a socis/es, abonats/des, esportistes, famílies, etc, gaudint i fent vida social a les instal·lacions del bar i restaurant.

L’horari de bar/cafeteria serà de 8:30 a 21:30h, el restaurant de 13:30 a 16:00h, i el servei a terrassa de 17:00h fins a tancament entre setmana i a partir de les 12:00h i fins a tancar el Club els caps de setmana.

Recordem que dintre les instal·lacions del restaurant i cafeteria, i també a la terrassa, s’hauran de complir amb totes les normes de seguretat i higiene que marca el Protocol Específic del CE Laietà, com és l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Aprofitem per recordar que aquestes mesures continuen vigents en la resta d’instal·lacions esportives i socials obertes i demanem que les compliu pel bé de tothom.

El menú del restaurant tant de dies feiners com caps de setmana consta de 6 primers plats, 6 segons, pa, beguda, postres o cafè. Tornarem a poder menjar els exquisits plats que cuina el nostre xef Sergi i que tant hem gaudit en el passat, com el caneló amb confit de foie, la fideuà marinera, el tataki de tonyina amb salsa teriyaki, la galta de porc desossada al vi negre, les llenties amb xoriço, el bacallà amb samfaina i, per acabar de fer-nos la boca aigua, el xuletó de vedella gallega de 700 grams o la deliciosa i famosa paella dels dijous!

Us ho deixareu perdre? Emplenem entre tots una altra vegada el Restaurant i tornem a gaudir de la vida social al Club!

Podeu consultar tota l’oferta gastronòmica del servei de restauració a l’apartat del Restaurant a la web del Laietà.

Per més informació i reserves podeu trucar al telèfon del restaurant 934 486 119 o a l’email del restaurant.

Us hi esperem!