La secció de Tennis del Laietà porta activa desde que va començar el confinament a casa i de la ma dels seus responsables han anat fent activitats internes amb els alumnes de l’Escola Social i de Competició.

Per començar el Director de la Secció de Tennis, Paco López, va gravar una sèrie de vídeos on dona consells als joves jugadors i jugadores del Club sobre diferents aspectes del joc, tant tàctics com mentals. En els següents enllaços podeu veure dos d’aquest vídeos (guardem la resta per més endavant):

Més tard, de la ma de l’Albert Coscojuela, es va engegar un divertit repte a través de les xarxes socials del Club, en el vídeo d’abaix el recordem per aquells que vulgueu provar sort amb la paella!
Paral·lelament es va dur a terme un concurs online on podien participar tant alumnes com pares i mares de la secció. El concurs es basava en diferents preguntes de l’àmbit tennístic, esportiu, cultural, etc, es feia a través dels correus electrònics i hi havia grans premis pels guanyadors. Van ser en total 10 proves en la que va haver-hi un esperit competitiu molt sa i una tensió pròpia d’una final de Grand Slam! Finalment els guanyadors van ser la família Fusté i compartint el segon lloc les famílies Caralt i Paga. El premi especial se’l va emportar la família Cullell.

Però aquí no s’acaba l’activitat de l’Escola de Tennis. A partir de la setmana que ve hi ha programades diverses activitats per tots els alumnes de l’Escola de Competició que, de la mà d’en Pere Icart, començaran amb dues teleconferències intra secció per explicar als jugadors i jugadores el pla de funcionament de la pròxima setmana:

 

  • Dilluns 20 i dimecres 22 repte tennístic a través dels grups de WhatsApp.
  • Dimarts 21 i dijous 23 a les 17:00h sessió física de cardio i força muscular específica de tennis, via teleconferència per tots els alumnes de l’Escola de Competició.
  • Dimecres 22 a les 17:00h entrevista telemàtica exclusiva pels nostres jugadors i jugadores amb Albert Montañés, ex número 20 de l’ATP i un dels pocs jugadors catalans que han tingut l’honor de guanyar a Roger Federer.
  • Divendres 24 reunió telemàtica de seguiment entre entrenadors i alumnes.

Es preveu seguir amb aquestes propostes cada setmana per anar motivant als alumnes fins a poder tornar a la normalitat.

Com podeu veure, fins i tot des de casa no paren aquests joves talents del nostre tennis. Amb aquest equipàs podem estar tranquils que tenim el futur i els èxits en tennis garantits!