El proper dilluns 21 de desembre, tal i com ha anunciat avui el Govern de la Generalitat, i com a conseqüència del constant augment en les dades epidemiològiques, entraran en vigor les noves mesures per la contenció de la pandèmia de la Covid-19, el que significarà un enduriment d’aquestes de cara a les festes nadalenques. Aquestes noves mesures s’aplicaran durant una setmana i es revisaran el 28 de desembre.

A continuació us informem de com s’aplicaran aquestes noves mesures al Laietà a partir del proper dilluns:

  • El servei de cafeteria estarà limitat els migdies de 13:00 a 15:30h, de dilluns a diumenge. L’oferta gastronòmica (veure carta) es resumeix en tapes, amanides, entrepans freds i calents, begudes fredes i calentes.
  • Dintre de les sales del gimnàs (sala de fitness i sales d’activitats dirigides) serà obligatori l’ús de la mascareta en tot moment, inclús mentre s’està practicant l’activitat física.
  • Es suspenen les activitats dirigides d’alta intensitat, podent-se només realitzar les de baixa intensitat. En aquest sentit la coordinació tècnica del GymLaietà ha adaptat les activitats dirigides del programa perquè siguin realitzades a baixa intensitat.

Paral·lelament a aquestes restriccions, fem un recordatori de les altres mesures que segueixen en vigor des de que vàrem entrar en el tram 1 de desescalada el passat 23 de novembre i que són d’aplicació des de llavors:

  • L’horari del Club és de 7:30 a 21:00h (de dilluns a diumenge) per tal de no incomplir amb el confinament nocturn.
  • Obertura d’instal·lacions i equipaments esportius amb reserva prèvia (telefònica o online), control d’accés, 50% d’aforament a l’aire lliure (pistes de tennis, pàdel, camp de futbol i pistes poliesportives) i 30% en espais tancats amb garantia de ventilació (gimnàs i pavelló).
  • A l’interior de l’espai del restaurant i cafeteria, aforament màxim del 30%.
  • Màxim grups de 4 persones per taula i distància mínima entre taules de 2 metres, tant a dintre del restaurant/cafeteria com a la terrassa.
  • Vestidors fora de servei.

Aprofitem aquest comunicat per seguir recordant les mesures de seguretat que s’han de complir dintre de les instal·lacions del Laietà, com són l’ús obligatori de la mascareta, rentat de mans freqüent amb gel hidroalcohòlic i manteniment de la distància de seguretat.