Degut a la situació extraordinària de pandèmia global pel coronavirus Covid-19 que estem patint, i mentre duri el confinament a casa de tota la població, el Laietà s’ha mobilitzat a través de les xarxes socials i us ofereix un ventall de possibilitats perquè us seguiu exercitant i no perdeu la forma, son les nostres #SessionsConfinades.

Per una banda, a través de les nostres contes d’Instagram i Facebook penjarem diferents sessions i tutorials dels nostres instructors i instructores per tal de que pugueu seguir les seves classes a les hores que a vosaltres més us convinguin. Aquestes sessions sempre les podreu recuperar en el canal de YouTube del CE Laietà.

Per altra banda, us anirem anunciant amb la deguda antelació de les sessions en directe que els nostres instructors realitzaran per tal de poder tenir una experiència el més semblant possible a les classes dirigides del GymLaietà. Estigueu atents perquè us anirem informant a través de la newsletter i de les xarxes socials.

Per últim, comentar-vos que com a socis/es i abonats/des del Laietà teniu la possibilitat des de ja de poder gaudir de les diferents classes que Les Mills, operador de fitness número 1 al món, posa a l’abast dels seus centres col·laboradors a través del següent enllaç: Les Mills On Demand.

Així doncs, amb tot aquest ventall de possibilitats, no teniu excusa per no fer exercici durant aquests dies.

Enganxa’t a les #SessionsConfinades del Laietà!!

Per més informació contacteu amb l’Eugenio Furlano, Coordinador del GymLaietà, a l’email  gymlaieta@laieta.cat.