L’Escola de Tennis del Club Esportiu Laietà, ubicat al barri de Les Corts de Barcelona, ja està preparada per començar una nova temporada esportiva 2020-2021.

L’Escola de Tennis del Laietà està estructurada amb l’Escola Social i l’Escola de Competició.

L’Escola Social de Tennis és una activitat extraescolar que es distribueix en dos nivells, Iniciació i Perfeccionament. Les edats dels nens estan compreses entre els  7 i  18 anys. Els horaris de l’Escola Social d’Iniciació i Perfeccionament de Tennis son de dilluns a divendres per les tardes i dissabtes matí i tardes.

Per la seva banda, l’Escola de Competició de Tennis és una activitat extraescolar que es duu a terme entre setmana en horaris de tarda i nit per nois i nois a partir de 8 anys. Els joves tennistes de l’Escola de Competició competeixen a nivell federatiu en competicions de la Federació Catalana de Tennis i de la Real Federación Española de Tenis, els que més destaquen juguen fins i tot competicions de la International Tennis Federation.

L’Escola de Tennis del Laietà és una de les més prestigioses de Catalunya pel gran nombre de tennistes que té i pels grans resultats a nivell de campionats de Catalunya i d’Espanya que assoleixen els joves jugadors, tant a nivell individual com per equips.

Dintre de l’Escola de Tennis del Laietà també s’inclou l’Escola de Minitennis, activitat extraescolar en horaris de tarda, i l’Escola d’Adults de Tennis que es duu a terme els dies feiners per la nit.

La secció de Tennis està dirigida per Paco López, tennista format al Laietà amb una llarga experiència professional i ex-entrenador de Conchita Martínez. L’Escola de Competició està dirigida per Pere Icart que ha entrenat a tennistes espanyols del circuit ATP, entre ells l’Albert Montañes i el Pablo Carreño, mentre que l’Escola Social la dirigeix l’Arnald Guardiola.

Més informació a tennis@laieta.cat.