Pels amants dels bons esmorzars aquest cap de setmana us proposem un complert i energètic esmorzar anglès que servirem tant dissabte com diumenge entre les 8:00 i les 12:00h, composat per ous ferrats amb bacon cruixent fet per nosaltres a baixa temperatura, torrades, mantega, melmelada i sucs de fruites naturals. Després d’aquest sensacional English Breakfast no hi haurà qui us guanyi a la pista!

I com que sembla que la calor encara no arriba i aquests dies tornem a notar aquell fred primaveral que ens recorda que l’estiu encara queda una mica lluny, us proposem combatre aquesta fresqueta amb una autèntica escudella catalana que oferirem com a fórmula complementària de migdia de dissabte i diumenge, servida en tres fases, caldo, verdures i carn d’olla, finalitzant amb un postres de music i maridat amb els nostres vins i caves. Us animeu a provar-la?

I com ja és habitual en l’oferta gastronòmica dels diumenges, seguirem oferint el nostre deliciós arròs amb llamàntol que ja s’està convertint en un dels plats estrella del nostre Restaurant.

I recordeu, de cara al cap de setmana podeu fer la vostra reserva de taula al telèfon 934 486 119.

Cent x 100 Laietà