La nova boutique online del Laietà ja és una realitat, des d’avui mateix podràs crear la teva pròpia col·lecció de productes del Laietà al teu gust.

Escull entre jaquetes, armilles, dessuadores, polos, samarretes tècniques, gorres, etc, personalitzades amb l’escut Laietà. Els articles que hem llançat per inaugurar la Laietà Boutique han estat pensats tant perquè te’ls puguis posar ja, com per l’època més fresca de l’any que aviat ens visitarà. Poc a poc anirem completant la col·lecció amb altres articles esportius que s’aniran afegint més endavant. A l’Oficina d’Atenció al Soci disposareu d’una mostra de cada article.

Només has d’entrar a la pàgina web del Laietà i clickar el botó blau de la part superior esquerra (al costat de l’escut) que diu Novetat! Botiga Online i comença a fer el teu shopping particular.

És tan fàcil com triar els productes que més t’agraden, fer el pagament a través de la pasarel·la bancària de pagament segura i passar-ho a recollir a l’Oficina d’Atenció al Soci del Laietà en un termini de 48 hores, sense cap cost extra d’enviament. Més fàcil no t’ho podem posar!

En cas que vulgueu rebre la comanda en una altra adreça diferent del Laietà, llavors el sistema cobra un càrrec per ports d’enviament. També teniu l’opció de donar-vos d’alta com a usuari de la Laietà Boutique per facilitar les futures compres a la plataforma.

A partir d’ara tots ben uniformats amb la fantàstica col·lecció de roba esportiva de la Laietà Boutique!