Avui 23 d’abril és una data molt assenyalada dintre del calendari i de la cultura catalana ja que celebrem Sant Jordi, segurament la llegenda més estesa dintre de les llars catalanes.

Gràcies a la massiva festa popular que es viu als carrers i places de tots els pobles i ciutats catalanes, on es venen milers de llibres i milions de roses, la UNESCO va establir, l’any 1995, el 23 d’abril com a Dia Internacional del Llibre.

Com ja sabeu, la Generalitat ha mogut la Diada al dia 23 de juliol, quan es preveu que ja estarem desconfinats i entrant, mica en mica, a la normalitat. Però avui és Sant Jordi i no volem deixar l’oportunitat per aconsellar-vos una sèrie de llibres de literatura esportiva perquè pugueu anar pensant en quin us agradaria comprar:

Però no ens podem oblidar de les roses, ja que avui cada dona, nena, àvia i besàvia de Catalunya rebran roses de les seves persones estimades. Aquest any, degut  a la impossibilitat de poder donar roses a les nostres sòcies, abonades i esportistes, hem pensat enviar aquesta ROSA VIRTUAL DE SANT JORDI a cadascuna d’elles.

Desitgem que passeu una Feliç Diada i… per cert, felicitats a tots els Jordis i Jordines!