El cap de setmana del 14 i 15 de desembre vindrà carregat amb molta activitat esportiva i solidària en el nostre Club. El dissabte 14 es celebrarà la ja tradicional Fira Esportiva de Nadal i jornada solidària “Cap nen sense joguina” i el diumenge 15 tindrà lloc el Torneig de Pàdel Colorines.

El dissabte 14 de desembre tindrà lloc la Fira Esportiva de Nadal, una jornada per a tots els pares, mares i alumnes de les Escoles Esportives del Club. Seguint amb el nostre eslogan de Sport&Family volem convidar a tots els pares i mares a gaudir de divereses activitats lúdic-esportives per compartir amb els vostres fills i filles.

Com cada any, i dins el projecte solidari impulsat pel Club i la Fundació, volem seguir compartint amb els joves esportistes la màgia de la solidaritat amb Cap nen sense joguina. La participació en aquest esdeveniment serà d’una joguina nova per familia, que serà entregada a la Campanya “Cap Nen Sense Joguina” de l´Ajuntament de Barcelona.

L’activitat del dissabte no s’acabarà aquí, per als amants de les activitats dirigides podreu gaudir de la màster de Zumba, la Christmas Party Masterclass entre les 11 i les 13h.

A més a més el tennis taula tornarà a agafar protagonisme al nostre Club i organitzarem el Campionat Social de Tennis Taula, donant l’opció de tornar a gaudir aquest fantàstic esport a tothom que s’hi inscrigui.

I per finalitzar el matí, cap a les 13h hi haurà la gran Botifarrada solidària a la Pèrgola del Club!

I si no n’hi hagués prou amb tot aquest tsunami d’activitat, el diumenge 15 de desembre organitzarem el Torneig Colorines de Pàdel!

Us ho deixareu perdre tot plegat? Animeu-vos a ser partíceps i a gaudir de l’esport i la solidaritat amb els vostres fills i filles!