Aquest dimarts 18 de febrer s’inicien les feines d’instal·lació de la nova coberta de la Pèrgola, les quals formen part del Pla de Millores del Laietà per aquest any 2020.

La superfície total que s’instal·larà serà de 100 m2 de panell sandvitx de teula imitació a la fusta de faig, que cobriran tota la zona de terrassa i que donaran ombra en especial als mesos calorosos d’estiu així com aixopluc de la pluja durant tot l’any, incrementant les possibilitats de servei.

El material s’ha adquirit a l’empresa Dicopex, SL amb un cost de 5.028,70€ + IVA, mentre que la instal·lació anirà a càrrec de l’empresa Solygan Bou, SL, instal·ladors recomanats per Dicopex, amb un cost de 3.240,00€ + IVA.

Les afectacions de cara a socis i abonats seran mínimes, ja que el trànsit per la Pèrgola per desplaçar-se d’una banda a l’altra del Club romandrà obert, només es tancarà l’espai propi on es desenvolupin les feines d’instal·lació de la coberta.

Amb aquesta actuació esperem acabar amb les incomoditats que havíem patit durant l’últim estiu per la manca d’aïllament de l’estructura.