Una de les primeres actuacions previstes a dur a terme en el Pla de Millores del CE Laietà, redactat a partir de l’enquesta de satisfacció als socis i sòcies, seràcla instal·lació d’un sistema automàtic de ventilació forçada d’aire per evitar l’acumulació d’humitat al vestidor femení i el pintat posterior.

El Club ha programat aquests treballs pels dies 9, 10 i 11 de desembre d’enguany.

Els treballs consistiran en la col·locació d’un higròmetre per tal de mesurar el grau d’humitat dintre del recinte de les dutxes i una canalització  connectada a un ventilador per extreure l’aire. Quan el grau d’humitat superi el llindar màxim establert, s’activarà el sistema de ventilació que extraurà l’aire a l’exterior.

Val a dir que l’afectació de les obres serà únicament a la zona de les dutxes i sauna del vestidor femení, les altres estàncies com ara la zona d’armaris, canviadors, lavabos, etc, romandran obertes.

S’habilitaran els vestidors de la zona superior del Club (antics vestidors d’hoquei) per aquelles sòcies i abonades que vulguin fer ús de les dutxes durant els dies que durin aquestes feines de millora.

Properament, un cop finalitzats els treballs, està previst el pintat de la zona.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració i demanem disculpes per les molèsties que es puguin originar.