Aquests dies podem apreciar com la primavera ha entrat de ple i al Laietà comencen a brotar i a florir les plantes i els arbres. Malauradament no podem gaudir d’aquesta gran experiència que és la d’estar al Club un dia assolellat de primavera amb la companyia dels nostres amics i amigues, practicant el nostre esport favorit o bé gaudint d’una estona a la terrassa del Club. Veiem que continuen brotant un any més els dos oms de la pèrgola amb el tractament donat i que el salze ploraner també ha revifat.

Us informem que aquesta setmana han arribat les noves taules de la terrassa del Club, les quals foren encarregades abans de que comencés el confinament a casa. Esperem poder gaudir-les ben aviat, de moment us deixem amb unes fotografies on les podeu veure ja muntades i tot esperant-vos per passar bones estones a la nostra fantàstica terrassa.

També us volem donar un missatge d’esperança i de tranquil·litat, ja que des del Club estem treballant perquè es mantingui en bon estat. El nostre personal de manteniment, de pistes i de neteja no ha deixat d’anar al Club a diari des de que es va decretar l’estat d’alarma, complint en tot moment amb els protocols de seguretat dictaminats per les autoritats sanitàries del nostre país i mantenint el club preparat i millorat per a quan es pugui obrir.

Mentrestant la Junta Directiva i el Patronat de la Fundació estan actius i treballant coordinadament mitjançant reunions telemàtiques periòdiques. De la mateixa manera que el personal administratiu, d’atenció al soci, responsables de les seccions esportives, tècnics esportius, instructors del Gym, responsables d’àrea etc, continuen col·laborant des de casa tot aquest temps per tal de que la maquinària del Club no s’aturi i puguem estar el més a prop vostre possible.

Per seguir connectat amb l’actualitat del Club no deixeu de seguir la nostra Newsletter, les xarxes socials d’Instagram i Facebook, el canal de Youtube, el blog i la web del Laietà, ja que aquesta és la única via que tenim de poder estar en contacte tots plegats i de mantenir unida la gran família del Laietà.

Una abraçada ben forta i fins ben aviat!

inline_429_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/04/IMG-20200418-WA0006-1-225x300.jpg inline_120_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/04/IMG-20200418-WA0004-1-300x225.jpg inline_597_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2020/04/IMG-20200418-WA0003-1-300x225.jpg