En motiu de la Jornada Solidària “Cap Nen Sense Joguina” del 14 de desembre, el Club organitza el 1r Campionat Social de Tennis Taula. L’horari serà de 9:00 a 19:00 hores amb 2 fases. La primera fase serà de 9:00 a 14:30 en format lligueta. Els partits es disputaran per temps de 5 minuts. En cas d´empat al sonar la botzina es farà un punt decisiu. Es formaran 16 grups de 4 participants i es classificaran el 2 primers de cada grup. D´aquesta manera accediran a la segona fase que es disputarà a partir de les 16 hores en un quadre de setzens de final en format del KO i partits a 1 set (21 punts). Hi haurà guardons per al primer, segon, tercer i quart classificat.

Us convidem a consultar la nova Normativa de Tennis Taula del Laietà en aquest enllaç, que regirà l’ús d’aquests nous equipaments del Club. El total de taules que s’instal·laran seran de 2, i recordem que tant les pales com les pilotes les heu de portar els propis jugadors, ja que no n’hi haurà a la Recepció del Club.

Al final de la jornada es farà un sorteig de regals ( es demana a tots els/les participants que ho desitgin poden aportar regals per sortejar al final de la Jornada )

Data: Dissabte 14 de desembre

Horari: 9:00 a 19:00 hores

Instal·lació: sala de fitness de la  planta baixa

Inscripció solidària “Cap Nen Sense Joguina”: 10€ 

Inscripcions a Atenció al Soci abans del dimarts 10 de desembre a les 11:00h

Màxim 64 inscrits per rigurós ordre d’inscripció.

Categoria: a partir de 15 anys masculí i femení

Necessitats: cadascú ha de portar la seva pròpia pala. Pel bon ús de la Sala es prega bambes que no siguin de tennis (brutes).

 

Adjuntem la normativa del torneig que es regirà per la normativa de joc de la Federació Catalana de Tennis Taula:

NORMATIVA DE JOC