Aquest passat cap de setmana es van celebrar les semifinals i final del Campionat de Catalunya Júnior per Equips a les pistes del Laietà.

L’equip masculí del Laietà, capitanejat per Roger Pérez, i format per Xavi Matas, Gerard Campaña, Dani Herráez, Marc Ros, Gerard Oltra, Arnau Agustín, Pol Otín i Arhan Pahwa, es va proclamar Sots-Campió de Catalunya després d’un cap de setmana tennístic intens i amb moltes alternatives.

A les semifinals de dissabte els nostres jugadors van vèncer al Club Tennis Barcino per un ajustat 4-3, decidint-se tot en el tie-break de l’últim punt de dobles. Malauradament, però, diumenge no vam córrer la mateixa sort i no vàrem poder superar al RCT Barcelona 1899 que ens va supera pel mateix resultat 4-3, proclamant-se així Campió de Catalunya i deixant-nos a les portes de la victòria, però amb un merescudíssim Sots-Campionat de Catalunya del qual estem orgullosos.

Pel que fa a l’equip femení, capitanejat per Sandro Viaene, i format per Claudia De Las Heras, Laura Guberna, Taisia Yakunina i Mercè Torner, no va tenir tanta sort i es va veure superat en semifinals, també jugades al Laietà, pel RCT Barcelona 1899 per 3-1.

Podeu consultar tots els resultats i enfrontaments individuals i per parelles en el següent enllaç: Campionat de Catalunya Júnior per Equips Trofeu “Lis” Arilla.

Enhorabona als Sots-Campions i a les noies que també heu fet un magnífic Campionat!