inline_209_https://laietasportfamily.lab2.aloewebs.com/wp-content/uploads/2019/03/fotoaeria-300x225.jpg

 

Com ja us varem comunicar la setmana passada, ja hem començat amb les obres de millora de l’enllumenat de les pistes de tennis i ja s’estan substituint els antics focos per la nova il·luminació amb tecnologia LED.

Ahir ja es va acabar d’instal·lar tot el nou enllumenat de les pistes centrals i avui s’està procedint amb la pista 1. Tan aviat com s’acabi continuarem amb les pistes 3 i 4 (a la pista 2 ja es van instal·lar les noves LEDs fa un temps per fer les proves corresponents).

Una vegada finalitzada aquest primera fase de canvi de l’enllumenat en les pistes de tennis, procedirem a canviar la il·luminació del pavelló de bàsquet i de les pistes 5 i 6 de pàdel. Tot seguit començarem la segona fase del canvi d’enllumenat a les pistes superiors de tennis (de la 10 a la 14). Aquesta darrera fase quedarà completada durant el mes de març.

Paral·lelament a aquestes obres de l’enllumenat, es tenen previstes altres millores en les instal·lacions en els pròxims mesos, com son la construcció de 2 noves pistes de pàdel, la millora en el tancament i protecció de la pista poliesportiva de la zona de dalt del Club, així com la reparació de la piscina que està en estudi.

Amb tot això esperem donar un millor servei a tots vosaltres, nosaltres continuarem amb la política d’inversions i adequació de les instal·lacions del Club a les demandes de la societat actuals.